Telefonisk bordbestilling på tlf. 43 60 18 35

Åbent alle dage kl. 11.00 - 22.00

Køkkenet serverer frokost 11.00 - 16.00 og aften 17.00 - 22.00

Restaurant Fregatten​

En restaurant som kan levere netop det, De ønsker, og som kan være med til at give Dem den absolut bedste oplevelse. Vores restaurant ligger blot et stenkast fra Hundige, Greve og Ishøj og kan være med til at sætte rammen om den perfekte fest. Derudover har vi en af Danmarks bedste placeringer, kun 3 meter fra havnebassinet med frit udsyn til svaner, havet og de vuggende både

En restaurant i topklasse

Hvis De står og mangler den perfekte ramme om Deres selskab, så er Restaurant Fregatten et særdeles godt bud. Vores restaurant ligger i smukke maritime omgivelser, som er med til at give en billedskøn oplevelse. Fra restaurantens terrasse, der er åben i sommermånederne, er det muligt at se til både Stevns og Sverige. Uanset størrelsen af Deres selskab så kan vi være behjælpelige. Det kan være alt fra konfirmationer til bryllupsreceptioner eller bare en omgang snacks og vin på vores skønne terrasse.​ Vi tilbyder lækre retter frokost og aften både som buffet og A la carte

Tilbyder kun det absolut bedste

Hos Restaurant Fregatten sørger vi for alt i forbindelse med Deres selskab. Hvis man vælger at afholde sit selskab hos, så sørger vi for, at alt er klaret til punkt og prikke. Vi sørger for alt lige fra mad til borddækning og blomster, og så stiller vi selvfølgelig op med dygtigt personale, som både klarer serveringen og oprydningen bagefter, således der ikke er noget at bekymre sig om. Vores største ønske er at give vores gæster en rigtig god oplevelse, når de vælger at afholde deres selskab hos os.

Ønsker De at høre nærmere omkring, hvad vi kan gøre for Dem, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Dette kan både gøres via telefon:

43 60 18 35 og via mail: restaurant@fregatten.dk

Bordbestilling

Telefon: 43 60 18 35

E-mail: restaurant@fregatten.dk

Ønsker du at bestille bord på dagen, skal du ringe til os på telefonen. Ellers er du velkommen til at sende en mail eller benytte vores bordbetillingsformular.

Åbningstider

​Restaurant Fregatten har åbent alle dage, hele året. Restaurant og køkken har åbent fra kl. 11.00 - 22.00 mens private selskaber er efter aftale.

Kontakt

​Restaurant Fregatten ApS

Havneøen Hejren, Hundige Havn

2670 Greve

Telefon.: 43 60 18 35​

E-mail: restaurant@freg​atten.dk

CVR: 28898142

​Vurderet 4,5 / 5 på baggrund af 77 anmeldelser på Facebook