Aftenkort - Alle dage 17-21:30

Kaptajnens Menu

En menu værdig til kaptajnen

Tout de Paris

Smørstegt- og hvidvins dampet rødspættefilet, serveres med ferske grønlandske rejer, asparges, smørristet champignoner, fersk røget laks, hjemmelavet dressing og hjemmebagt brød

Ribeye

300g. okse ribeye.

Serveres med dagens garniture, hjemmelavet bådkartofler og bearnaise sauce​

Isroulade fragilité

Fragilité rullet i jordbær is.

serveres med frisk frugt

398,-

Vi tilbereder alle bøffer medium, medmindre andet ønskes. Oplys venligst Jeres tjener ved bestilling.

Foretter​

Til alle forretter serveres hjemmebagt brød & smør

Rejecocktail

ferske grønlandske rejer, asparges, salat og hjemmelavet dressing

74,-

Brødkurv

4 skiver friskbagt brød serveres med smør

Hvidløgssmør +5

39,-

Røget laks

Serveres på bund af salater med purløgscreme, citron og cherrytomater​

89,-

Crostini

Ristede svampe, på hjemmebagt ristet brød, med ost og basilikum

84,-

Oksecarpaccio

Serveret med mixed salat, balsamicoglace, frisk parmesan og pinjekerner​

94,-

Hovedretter

Stjernekud

Smørstegt- og dampet rødspættefilet.

serveres på lyst brød med rejer, asparges, ferskrøget laks og dressing

169,-

Plankelaks

200g. laksefilet grillet og serveret på planke med kartoffelmos, dagens garniture og citron

229,-

Pariserbøf

250g. hakket oksekød på ristet franskbrød, hertil kapers, rødbede, pickles, peberrod og æggeblomme​

159,-

Coq Au Vin

Unghane i rødvinssauce med løg, perleløg, bacon og gulerødder, serveres med kartoffelmos og svampe

195,-

Fregattens burger

250g. hakkebøf i brioche bolle med cheddarost, bacon, tomat, agurk, syltede rødløg, salat, ketchup og mayonnaise. Serveres med bådkartofler

169,-

Weinerschnitzel

250g paneret kalvefilet.

serveres med brasede kartofler, ærter, skysauce og en "dreng" på toppen

215,-

Vi tilbereder alle bøffer medium, medmindre andet ønskes. Oplys venligst Jeres tjener ved bestilling.

Til alle hovedretter medfølger salat.

Bøffer

Steak bearnaise

200g. oksefilet. 

serveres med dagens garniture, hjemmelavet kartoffelbåde og bearnaise sauce

225,-

Kalvemørbrad

200g. kalvemørbrad medaljon.

serveres med cremet svampesauce, dagens kartoffel og garniture​

275,-

Planke bøf

200g. oksefilet.

serveres på planke med kartoffelmos, dagens garniture og hvidløgssmør

229,-

Ribeye

300g. okse ribeye.

serveres med dagens garniture, hjemmelavet kartoffelbåde og bearnaise sauce​

279,-

Peberbøf

200g. oksefilet.

serveres med dagens garniture, dagens kartoffel og peber sauce

229,-

Vi tilbereder alle bøffer medium, medmindre andet ønskes. Oplys venligst Jeres tjener ved bestilling.

Til alle hovedretter medfølger salat.

Ekstra tilbehør​

Ekstra skål sauce 15.-

Ekstra skål pommes frites 25.-

Ekstra kryddersmør 5.-

VEGETAR

Vegetar burger

Hjemmelavet pommes rösti serveret i brioche bolle med salat, agurk, tomat og ketchup, hertil kartoffelbåde

149.-​

Grøntsags planke

Garneret med kartoffelmos, bagte tomater og dagens garniture

139.-​

Ekstra tilbehør​

Ekstra skål sauce 15.-

Ekstra skål pommes frites 25.-

Ekstra kryddersmør 5.-

det søde

Gammeldaws æblekage

Den klassiske, serveres med flødeskum

69,-​

Isdessert

3 kugler flødeis. 

serveres med frisk frugt, toppes med flødeskum og chokoladesauce

69,-​

Isroulade fragilité

Fragilité rullet i jordbær is. 

serveres med frisk frugt

79,-

Créme brûlée

Den klassiske franske dessert.

serveres med sorbet is og frisk frugt

79,-​

Pæretærte

med vanilje creme, frisk frugt og et strøg af kanel​

79,-​

Crêpes Suzettes

To crêpes som bliver flamberet ved bordet. Serveres med frisk frugt og vaniljeis.

Minimum 2 bestillinger

110,-​

kaffe og the

Sort kaffe, espresso og the

pr. kop eller brev

34,-​

Andre varme drikke

Latte, cappucino, varm kakao.

ekstra espresso shot +5,-

42,-​

Irish coffee

2cl. Tullamore Dew med farin sukker, toppes med flødeskum

4cl. +20,-

52,-​

​Ring på 43 60 18 35

Telefonen er åbent alle ugens dage fra   11.00 - 21.30

Private selskaber efter aftale.

Besøg os på​

Facebook​

På Facebooksiden kan du følge med i, hvad der rører sig på Restaurant Fregatten, og blive opdateret på vores menuer. Her slår vi også jobopslag og andre relevante nyheder op.​

​Vurderet 4,4 / 5 på baggrund af 71 anmeldelser på Facebook

vi får 4,4 ud af 5 på Facebook

Læs hvad nogle af vores kunder synes om deres besøg på Restaurant Fregatten i Hundige Havn.

​✭✭✭✭✭

​5 stjerner for beliggenhed

"5 stjerner for beliggenhed - 5 stjerner for mad og vin - 5=stjerner for lokaler - personalet....de får også 5 stjerner hver​"

- Lars Wiboe via Facebook

​✭✭✭✭✭

​Super mad og betjening

"Holdt min fødselsdags i lørdags super mad og betjening, alle gæster syntes det var en fantastisk dag"

- Lotte Hamann via Facebook

​✭✭✭✭✭

​Jeg giver mine bedste anbefalinger

"Områdets bedste restaurant med fantastisk mad og betjening. Jeg giver mine bedste anbefalinger"

- Mia Riel via Facebook

​Åbningstider:

​Restaurant Fregatten har åbent alle dage, hele året. 

Alle ugens dage kl. 11.00 - 22.00

Køkkenet er lukket imellem 16.00-17.00

mens private selskaber er efter aftale.​

​​BORDBESTILLING:

Telefon: 43 60 18 35

E-mail: restaurant@fregatten.dk

Ønsker du at bestille bord på dagen, skal du ringe til os på telefonen. Ellers er du velkommen til at sende en mail eller benytte vores bordbetillingsformular.

Om os

          Restaurant Fregatten          

CVR:  410 513 10

DALEX RESTAURATION ApS

7316

1040511

Jyske Bank

Find vej

Hejren 23, Greve Marina

2670 Greve

Find vej med Google Maps

Kontakt​ os

Telefon: 43 60 18 35

E-mail: restaurant@fregatten.dk

Smiley