Aftenkort - Alle dage 17-21:30

Mens I venter

BruchettA

Ristet brød med tomat, basilikum og hvidløg

65,-

Brødkurv

Vor hjemmebagte brød med smør

30,-

Forretter

Rejecoktail

Den klassiske med friskbagt brød til

75,-

Gullash Suppe

Kraftig suppe som serveres i bagt brødskål

95,-

Tiger Rejer i hvidløg

Store rejer stegt i hvidløg påp jerntallerken. Serveres med brød

Okse Carpaccio                                                       

85,-

85,-

Det med småt

Brød og smør

15,-

Hvidløg eller kryddersmør

10,-

Ekstra Sauce

10,-

Ekstra Kartofler

10,-

Ekstra benfri sild

10,-

Hovedretter

Plankelaks

200 gr. lakse filet, ovnbagt, krydret pesto serveret på støbejerns tallerken, med krydret kartoffelmos og dagens garniture

245,-

Saltimbocca

kalvefilet, rullet med Parma Skinke og frisk salvie. Serveres med sauterede grøntsager, smørristede kartofler og Salvie sauce

195,-

Kaptajnens Steak ( Planke Steak )
200 gr. Steak af Oksefilet  Serveret på egetræsplanke, garneret med krydret kartoffelmos, kryddersmør og dagens garniture

245,-

Spareribs
​Hel side BBQ marineret ribben, serveret med pommes frites og vor egen hjemmelavede BBQ sauce. Hertil selvfølgelig også Coleslaw salat

195,-

Beuf Bearnaise
​200 gr. streak af oksefilet. Serveret med dagens garniture, pommes frites og sauce Bearnaise

245,-

Engelsk Beuf
​200 gr. streak af oksefilet. Serveret med hvide kartofler, bløde løg, agurkesalat og sky sauce

245,-

Peber Beuf

​200 gr. streak af oksefilet. Garbere med Nadagascar peber, dijon sennep og serveret med dagens garniture og Madagascar peber sauce

245,-

Kaptajnens Gryde

​Mørbradbøffer, cocktailpølser, grøntsager og paprikasauce

Serveres med kartoffelmos

Rødvinsbraisserede Svinekæber

Serveres med sauterede rodfrugter, mos og rødvinssauce

155,-

165,-

Vi steger medium, hvis ikke andet bestilles.

Til alle hovedretter er der fri salatbar.

​Alle hovedretter og populære retter samt desserterne, serveres mellem kl. 17.00 og 21.30.

De populære retter

Wienerschnitzel

250 gr. Smørstegt paneret kalvefilet, serveret med brasede kartofler, ærter samt sky sauce. Garneret med en ”dreng”

215,-

Stjerneskud

Hvidvinsdampede og smørstegte rødspættefileter lagt på et stykke smørristet brød. Garneret med laks, asparges, samt rejer og citron

165,-

Pariserbøf

250 gr. Magert hakket okse, serveret med smørristet brød og al den traditionelle garniture som hører til

165,-

Barbecue Kylling
1/2 BBQ marineret kylling, som serveres med pommes frites og vor egen BBQ sauce

125,-

Allergener, så spørg venligst personalet

Dessert

Kaptajnens Dessert

Vores populære sortiment af små desserter

95,-

Panacotta

Serveret med frugt og sorbet

65,-

Is Dessert

Tre slags is, serveret med flødeskum, frugt og chokolade sauce

65,-

Frituresteg Camembert

Serveret med solbær og smørristet brød

65,-

Crepes Suzette

Pandekager som flamberes ved bordet ( min. 2 couverter )

105,-

Børneretter

Rejecocktail

Med brød​ og smør

68,-

​4 Kyllinge Nuggets

Hjemmelavede som serveres med fritter og remoulade

68,-

Fiskefilet

Med fritter og remoulade​

68,-

​2 Røde pølser

Med fritter og remoulade​

68,-

Børneis

Med flødeskum og chokoladesauce​

38,-

Salatbar

til børneretter​ne

38,-

Ketchup kan erstatte remoulade

​Ring på 43 60 18 35

Telefonen er åbent alle ugens dage fra   11.00 - 21,30

Private selskaber efter aftale.

Besøg os på​

Facebook​

På Facebooksiden kan du følge med i, hvad der rører sig på Restaurant Fregatten, og blive opdateret på vores menuer. Her slår vi også jobopslag og andre relevante nyheder op.​

​Vurderet 4,5 / 5 på baggrund af 109 anmeldelser på Facebook

Restaurant Fregatten ApS
Havneøen Hejren, Hundige Havn

/ Hejren 24
2670 Greve
CVR: 72436628

​Åbningstider:

​Restaurant Fregatten har åbent alle dage, hele året. 

Restaurant og køkken har åbent fra kl. 11.00 - 21.30, mens private selskaber er efter aftale.

​​BORDBESTILLING:

Telefon: 43 60 18 35

E-mail: restaurant@fregatten.dk

Ønsker du at bestille bord på dagen, skal du ringe til os på telefonen. Ellers er du velkommen til at sende en mail eller benytte vores bordbetillingsformular.

Om os

          Restaurant Fregatten          V/Steen Jakobsen-Hansen

CVR: 39380358

Find restauranten

Havneøen Hejren, Hundige Havn

2670 Greve

Find vej med Google Maps

Kontakt​ os

Telefon: 43 60 18 35

E-mail: restaurant@fregatten.dk

Smiley