Aftenkort - Alle dage 17-21:30

Mens I venter

Tapas Bræt

Fire forskellige små delikatesser fra syden

85,-

Brødkurv

Vor hjemmebagte brød med smør

30,-

Forretter

Rejecoktail

Den klassiske med friskbagt brød til

75,-

Ugens suppe

Hertil hjemmebag brød
​Spørg venligst tjener om suppen

75,-

Varmrøget laks

Laksestykke som er røget fra egen ovn, serveret på bund af salat, med dildcreme og friskbagt brød

75,-

Det med småt

Brød og smør

15,-

Hvidløg eller kryddersmør

10,-

Ekstra Sauce

10,-

Ekstra Kartofler

10,-

Ekstra benfri sild

10,-

Hovedretter

Plankelaks

200 gr. lakse filet, ovnbagt, krydret pesto serveret på støbejerns tallerken, med krydret kartoffelmos og dagens garniture

225,-

Kalvesteak

200 gr. steak af kalvefilet. Serveret med dagens garniture, dagens kartoffel samt en vidunderlig svampesauce

265,-

Kalvemørbrad
200 gr. medlajon af kalvemørbrad, serveret med dagens garniture og kartoffel. Hertil en dejlig svampesauce.

275,-

Skippersteak
​200 gr. steak af oksefilet. Serveret på støbejerns tallerken, garneret med krydret kartoffelmos, kryddersmør og dagens garniture

225,-

Steak af oksefilet
​200 gr. streak af oksefilet. Serveret med dagens garniture, pommes frites og sauce Bearnaise

225,-

Engelsk Beuf
​200 gr. streak af oksefilet. Serveret med hvide kartofler, bløde løg, agurkesalat og sky sauce

225,-

Fransk Beuf
​200 gr. streak af oksefilet. Serveret med citron, kryddersmød, dagens garniture og kartoffel

225,-

Peber Beuf
​200 gr. streak af oksefilet. Garbere med Nadagascar peber, dijon sennep og serveret med dagens garniture og Madagascar peber sauce

225,-

Vi steger medium, hvis ikke andet bestilles.

Til alle hovedretter er der fri salatbar.

​Alle hovedretter og populære retter samt desserterne, serveres mellem kl. 17.00 og 21.30.

De populære retter

Wienerschnitzel

250 gr. Smørstegt paneret kalvefilet, serveret med brasede kartofler, ærter samt sky sauce. Garneret med en ”dreng”

215,-

Stjerneskud

Hvidvinsdampede og smørstegte rødspættefileter lagt på et stykke smørristet brød. Garneret med laks, asparges, samt rejer og citron

165,-

Pariserbøf

250 gr. Magert hakket okse, serveret med smørristet brød og al den traditionelle garniture som hører til

165,-

Dansk Hakkebøf
​Bøf af 250gr. Hakket Okse. Serveret med bløde løg, hvide kartofler, skysauce, agurkesalat og på toppen—et spejlæg

175,-

Hovmester Burger

Bøf af 250 gr. Hakket Okse. Serveret med salat, tomat, rødløgs kompot, ched-dar ost, bacon, ketchup og chilimayonaise i smørristet Brioche bolle med timianstegte kartoffelbåde

165,-

Kaptajnens Okse Burger

Strimler af oksefilet, stegt på panden. Serveret med salat, tomat, agurk, rødløg, trøffel mayonaise, i smørristet Brioche bolle, dertil timian stegte kartoffelbåde

165,-

Allergener, så spørg venligst personalet

Dessert

Kaptajnens Dessertbræt

Vores populære sortiment af små desserter, Creme Bruleé, sorbert, choco muffins og tiramisu

95,-

Creme Bruleé

Serveret med frugt og sorbet

75,-

Is Dessert

Tre slags is, serveret med flødeskum, frugt og chokolade sauce

65,-

Frituresteg Camembert

Serveret med solbær og smørristet brød

65,-

Pandestegte Pandekager

To pandekagere serveret med vanilie is og frugt

75,-

Børneretter

Rejecocktail

Med brød​ og smør

68,-

​4 Kyllinge Nuggets

Hjemmelavede som serveres med fritter og remoulade

68,-

Fiskefilet

Med fritter og remoulade​

68,-

​2 Røde pølser

Med fritter og remoulade​

68,-

Børneis

Med flødeskum og chokoladesauce​

38,-

Salatbar

til børneretter​ne

38,-

Ketchup kan erstatte remoulade

​Ring på 43 60 18 35

Åbent alle ugens dage fra 11.00 - 22.00

Private selskaber efter aftale.

Besøg os på​

Facebook​

På Facebooksiden kan du følge med i, hvad der rører sig på Restaurant Fregatten, og blive opdateret på vores menuer. Her slår vi også jobopslag og andre relevante nyheder op.​

​Vurderet 4,5 / 5 på baggrund af 109 anmeldelser på Facebook

Restaurant Fregatten ApS
Havneøen Hejren, Hundige Havn

/ Hejren 24
2670 Greve
CVR: 72436628

​Åbningstider:

​Restaurant Fregatten har åbent alle dage, hele året. 

Restaurant og køkken har åbent fra kl. 11.00 - 21.30, mens private selskaber er efter aftale.

​​BORDBESTILLING:

Telefon: 43 60 18 35

E-mail: restaurant@fregatten.dk

Ønsker du at bestille bord på dagen, skal du ringe til os på telefonen. Ellers er du velkommen til at sende en mail eller benytte vores bordbetillingsformular.

Om os

Restaurant Fregatten V/Steen Jakobsen-Hansen

CVR: 39380358

Find restauranten

Havneøen Hejren, Hundige Havn

2670 Greve

Find vej med Google Maps

Kontakt​ os

Telefon: 43 60 18 35

E-mail: restaurant@fregatten.dk

Smiley