Aftenkort - Alle dage 17-21:30

Foretter​

Til alle forretter serveres hjemmebagt brød & smør

Rejecocktail

ferske grønlandske rejer, asparges, salat og hjemmelavet dressing

74,-

Brødkurv

4 skiver friskbagt brød serveres med smør

Hvidløgssmør +5

39,-

Blinis

3 stk. blinis serveres med stenbiderrogn, cremefraiche og rødløg

84,-

Lakseroulade

Ferskrøget laks, rullet i krydderurtecreme med citron & dild.

Serveres på bund af salat med pesto

79,-

Tigerrejer

Serveres i olivenolie marinade på støbejerns tallerken med grønt julienne

84,-

Caprese

Frisk mozarella, basilikum og tomat.

serveres på bund af salat og balsamico glace

74,-

Hovedretter

Stjernekud

Smørstegt- og dampet rødspættefilet.

serveres på lyst brød med rejer, asparges, ferskrøget laks og dressing

169,-

Plankelaks

200g. laksefilet grillet og serveret på planke med kartoffelmos, dagens garniture og citron

229,-

Hasselback Kylling

200g. kyllingebryst med fyld af mozarella, frisk tomat og basilikum.

serveres med dagens kartoffel og tomatsauce

189,-

Svinemørbrad

200g. svinemørbrad, serveres med camembert, nye danske kartofler, frisk waldorfsalat og cumberland sauce

189,-

Fregattens burger

250g. hakkebøf i brioche bolle med cheddarost, bacon, tomat, agurk, syltede rødløg, salat, ketchup og mayonnaise

169,-

Weinerschnitzel

250g paneret kalvefilet.

serveres med brasede kartofler, ærter, skysauce og en "dreng" på toppen

215,-

Vi tilbereder alle bøffer medium, medmindre andet ønskes. Oplys venligst Jeres tjener ved bestilling.

Til alle hovedretter medfølger salat.

Bøffer

Steak bearnaise

200g. oksefilet. 

serveres med dagens garniture, hjemmelavet kartoffelbåde og bearnaise sauce

225,-

Oksemørbrad

200g. oksemørbrad steak. 

serveres med rødvinssauce, dagens kartoffel og garniture

285,-

Planke bøf

200g. oksefilet.

serveres på planke med kartoffelmos, dagens garniture og hvidløgssmør

229,-

Ribeye

300g. okse ribeye.

serveres med dagens garniture, hjemmelavet kartoffelbåde og bearnaise sauce​

279,-

Vi tilbereder alle bøffer medium, medmindre andet ønskes. Oplys venligst Jeres tjener ved bestilling.

Til alle hovedretter medfølger salat.

VEGETAR

Vegetar burger

Hjemmelavet pommes rösti serveret i brioche bolle med salat, agurk, tomat og ketchup, hertil kartoffelbåde

149.-​

Grøntsags planke

Garneret med kartoffelmos, bagte tomater og dagens garniture

139.-​

Ekstra tilbehør​

Ekstra skål sauce 15.-

Ekstra skål pommes frites 25.-

Ekstra kryddersmør 5.-

det søde

Rød grød med fløde

Den klassiske, serveres med frisk cremet fløde

69,-​

Isdessert

3 kugler flødeis. 

serveres med frisk frugt, toppes med flødeskum og chokoladesauce

65,-​

Isroulade fragilité

Fragilité rullet i jordbær is. 

serveres med frisk frugt

69,-​

Créme brûlée

Den klassiske franske dessert.

 serveres med sorbet is og frisk frugt

79,-​

kaffe og the

Sort kaffe og the

pr. kop eller brev

30,-​

Andre varme drikke

Latte, cappucino, espresso, varm kakao.

ekstra espresso shot +5,-

35,-​

Irish coffee

2cl. Tullamore Dew med farin sukker, toppes med flødeskum

4cl. +20,-

48,-​

​Ring på 43 60 18 35

Telefonen er åbent alle ugens dage fra   11.00 - 21.30

Private selskaber efter aftale.

Besøg os på​

Facebook​

På Facebooksiden kan du følge med i, hvad der rører sig på Restaurant Fregatten, og blive opdateret på vores menuer. Her slår vi også jobopslag og andre relevante nyheder op.​

​Vurderet 4,4 / 5 på baggrund af 71 anmeldelser på Facebook

vi får 4,4 ud af 5 på Facebook

Læs hvad nogle af vores kunder synes om deres besøg på Restaurant Fregatten i Hundige Havn.

​✭✭✭✭✭

​5 stjerner for beliggenhed

"5 stjerner for beliggenhed - 5 stjerner for mad og vin - 5=stjerner for lokaler - personalet....de får også 5 stjerner hver​"

- Lars Wiboe via Facebook

​✭✭✭✭✭

​Super mad og betjening

"Holdt min fødselsdags i lørdags super mad og betjening, alle gæster syntes det var en fantastisk dag"

- Lotte Hamann via Facebook

​✭✭✭✭✭

​Jeg giver mine bedste anbefalinger

"Områdets bedste restaurant med fantastisk mad og betjening. Jeg giver mine bedste anbefalinger"

- Mia Riel via Facebook

​Åbningstider:

​Restaurant Fregatten har åbent alle dage, hele året. 

Alle ugens dage kl. 11.00 - 22.00

Køkkenet er lukket imellem 16.00-17.00

mens private selskaber er efter aftale.​

​​BORDBESTILLING:

Telefon: 43 60 18 35

E-mail: restaurant@fregatten.dk

Ønsker du at bestille bord på dagen, skal du ringe til os på telefonen. Ellers er du velkommen til at sende en mail eller benytte vores bordbetillingsformular.

Om os

          Restaurant Fregatten          

CVR:  410 513 10

DALEX RESTAURATION ApS

7316

1040511

Jyske Bank

Find vej

Hejren 23, Greve Marina

2670 Greve

Find vej med Google Maps

Kontakt​ os

Telefon: 43 60 18 35

E-mail: restaurant@fregatten.dk

Smiley