FASTE MENUER
	Nedenfor har vi sammensat nogle forslag på menuer
	som kan serveres alene eller som en del af et totalarrangement
	
	Menu I
	Kartoffel-porresuppe
	Med ristet kammusling og selleripuré
	
	Kalvemørbrad
	Stegt med pesto, farseret tomat, aspargessauté,
	smørdampede kartofler med persille samt svampesauce
	
	Gateau Marcel
	Serveret med Sarah Bernhardcreme og kokosparfait
	
	338,-
	Som menu i totalarrangement +40,-
	
	
	Menu II
	Torskepude
	Med basilikumpesto og tomatkompot
	
	Dyreryg
	Serveret med honningglaserede rodfrugter,
	pommes fondant og portvinssauce
	
	Tapasdessert
	Sorbet, tiramisu, chokolademuffin og creme brulée
	
	358,-
	Som menu i totalarrangement +60,-
	
	
	Menu III
	Laksetrio
	Serveret med brøndkarsecreme og melonkompot
	
	Oksemørbrad
	Serveret med sauté af porre og gulerod,
	pommes rissolée samt calvados sauce
	
	Ostetallerken
	Udvalgte oste serveret med chutney og marinerede valnødder
	
	348,-
	Som menu i totalarrangement +50,-
	
	
	Menu IV
	Rejecocktail
	Klassisk anretning med iceberg asparges og dressing
	
	Langtidsstegt kalveculotte
	Serveret med stegt grønt, ovnstegte kartofler og svampesauce
	
	Isanretning
	3 slags is serveret med frisk frugt, flødeskum og chokoladesauce
	
	278,-
	
	Menuer kan serveres i vores selskabslokaler eller restaurant ved min. 20 personer