​Selskabsarrangementer

​Arrangement I

5 timer

Velkomstdrink

3 retters valgfri menu

Husets vine, fadøl, sodavand og isvand ad libitum

Kaffe og te med én cognac eller likør

Kr. 645,- pr. kuvert

-10% på fredage, hvis lørdag i samme weekend er optaget (ekskl. helligdage)

Ved forudgående aftale kan arrangementet forlænges,

hvis der ønskes servering af drikkevarer efter kaffen

​Arrangement II

7 timer

Velkomstdrink

3 retters valgfri menu

Husets vine, fadøl, sodavand og isvand ad libitum

Kaffe og te med én cognac eller likør

Fri bar med fadøl, vand og vin

Kr. 795,- pr. kuvert

Bar inkl. husets spiritus + kr. 50,-

-10% på fredage, hvis lørdag i samme weekend er optaget (ekskl. helligdage)

​Arrangement III

8 timer

Velkomstdrink

3 retters valgfri menu

Husets vine, fadøl, sodavand og isvand ad libitum

Kaffe og te med én cognac eller likør

Fri bar med øl, vand og vin

Natmad

Kr. 845,- pr. kuvert

Bar inkl. husets spiritus + kr. 50,-

-10% på fredage, hvis lørdag i samme weekend er optaget (ekskl. helligdage)

​Arrangement IV

8 timer

Velkomstdrink med snacks

3 retters valgfri menu

Husets vine, isvand, fadøl og sodavand ad libitum

Kaffe og te med én cognac eller likør samt chokolade

Fri bar med fadøl, sodavand, vin og husets spiritus samt snacks

Valgfri natmad

Kr. 895,- pr. kuvert

​-10% på fredage, hvis lørdag i samme weekend er optaget (ekskl. helligdage)

Anden sammensætning er naturligvis mulig.

Alle priser er inklusive betjening, opdækning og blomster i årstidens farver.

FORRETTER

Lakseroulade

Med friskost og dild serveret på salater med citron

Klassisk rejecocktail

Smagfulde lagerejer, sprød iceberg, asparges og rød dressing

Ovnbagt laks

Serveret på bund af piment med krebsehalesauce og urter

Dampede asparges*

Grønne og hvide serveret med rejer og mousseline

Rødspættepaupiette

Hvidvinsdampet med laksemousse serveret med kold hollandaise

Røget tun

Serveret med peberrodscreme, babyspinat og friskhøvlet parmesan

Hjemmerøget laks

Serveret på bund af salater med purløgscreme, syltet citron og langtidsbagte cherrytomater

Carpaccio af oksemørbrad

Serveret med rucola, balsamicoglace, frisk parmesan og pinjekerner

Hjemmerøget dyrefilet*

Serveret med salater, chutney og marinerede valnødder

Ristet torsk

Serveret på rodfrugt med persilleolie og rødbedefrit

Kartoffel-porresuppe

Serveret over duchesse af rodfrugt. Hertil baconcroutons

Hjemmegravad laks

Serveret med plukkede salater og klassisk rævesauce

Rosastegt berberiand

Serveret på plukket salat med marinerede valnødder, rødbede og appelsin

Tout de Paris

Stegt og dampet rødspættefilet, asparges, rejer, citron og Thoussand Island dressing

(serveres fra fad)

* kan serveres afhængig af årstid og udbud​

HOVEDRETTER

Oksemørbrad

Serveret med bagt tomat, smørdampede forårsløg, pommes a la rösti og sauce bordelaise

Tillæg kr. 45,-

Helstegt kalvefilet

Serveret med stegte grønsager, smørdampede kartofler med persille og svampesauce

Svinemørbrad

Serveret med sauté af porre og champignon. Hertil ovnstegte kartofler og svampesauce

Helstegt kalvemørbrad

Serveret med smørdampede asparges og karotter. Hertil svampesauce og nye kartofler med persille

Tillæg kr. 55,-

Rødvinsmarineret dyrefilet*

Serveret med ristede rodfrugter, nøddestegte kartofler samt sauce portvinssauce

Tillæg kr. 55,-

Kalvefilet Hubertus

Serveret med pommes rissolles, bønner i baconsvøb og karotter.

Hertil waldorfsalat, tyttebær samt vildtflødesauce

Helstegt oksefilet

Serveret med stegte grøntsager, pommes Anna og sauce bordelaise

Gammeldags oksesteg

Serveret med asier, perleløg, ærter, brunede og hvide kartofler samt flødesauce

Ovnstegt unghanebryst

med ristede rodfrugter, baconknas, ovnstegte kartofler og estragonsauce

Langtidsstegt kalveculotte

Serveret med stegt grønt, ovnstegte kartofler og svampesauce

*kan serveres afhængig af årstid og udbud​

DESSERTER

Jordbærtærte

Hjemmelavet og serveret med flødeskum og chokoladespåner

Karamelkurv

Serveret med frisk frugt og rørt is

Tiramisu

Klassisk italiensk dessert med ladyfingers, mascarpone og mørk kakao

½ ananas

Fyldt med frisk frugt og serveret med rørt is

Chokoladekage

Friskbagt og serveret med orangecreme og frisk frugt

Isroulade

Fragelité rullet med is og serveret med frisk frugt

Ostetallerken

3 slags ost serveret med chutney, garniture og hjemmebagt kiks

Tillæg kr. 25,-

Chokoladeinferno

Anretning med 4 forskellige variationer af chokolade

Bananasplit

Serveret med 3 slags is, flødeskum og chokoladesauce

Desserttallerken

Den perfekte grand finale

Vores signaturedes​sert - et udvalg af køkkenets kreationer

Tillæg kr. 25,-

FASTE MENUER

Nedenfor har vi sammensat nogle forslag på menuer

som kan serveres alene eller som en del af et totalarrangement

Menu I

Kartoffel-porresuppe

Med ristet kammusling og selleripuré

Kalvemørbrad

Stegt med pesto, farseret tomat, aspargessauté,

smørdampede kartofler med persille samt svampesauce

Gateau Marcel

Serveret med Sarah Bernhardcreme og kokosparfait

338,-

Som menu i totalarrangement +40,-

Menu II

​Torskepude

Med basilikumpesto og tomatkompot

Dyreryg

Serveret med honningglaserede rodfrugter,

pommes fondant og portvinssauce

Tapasdessert

Sorbet, tiramisu, chokolademuffin og creme brulée

358,-

Som menu i totalarrangement +60,-

Menu III

Laksetrio

Serveret med brøndkarsecreme og melonkompot

Oksemørbrad

Serveret med sauté af porre og gulerod,

pommes rissolée samt calvados sauce

Ostetallerken

Udvalgte oste serveret med chutney og marinerede valnødder

348,-

Som menu i totalarrangement +50,-

Menu IV

Rejecocktail

Klassisk anretning med iceberg asparges og dressing

Langtidsstegt kalveculotte

Serveret med stegt grønt, ovnstegte kartofler og svampesauce

Isanretning

3 slags is serveret med frisk frugt, flødeskum og chokoladesauce

278,-

Menuer kan serveres i vores selskabslokaler eller restaurant ved min. 20 personer​

​CARVERYBUFFET

8 timer

Velkomstdrink

Valgfri forret

– se vores forslag

Carverybuffet

Langtidsstegt kalvefilet og oksefilet samt indbagt laks

Svampesauce, sauce bordelaise og sauce hollandaise

Ovnstegte timiankartofler og flødebagte kartofler

Grønsagstærte, blandet salat, dressinger og hjemmebagt brød

Valgfri dessert

– se vores forslag

Husets vine og isvand

Ad libitum

Kaffe og the

Med én cognac eller likør

Fri bar

Med øl, sodavand og vin

Valgfri natmad

– se vores forslag

Kr. 795,-

Pr. kuvert

Anden sammensætning er naturligvis mulig

Alle priser er inklusive moms, betjening, opdækning og blomster

​NATMAD

​Aspargessuppe

Serveret med hjemmebagt brød

Løgsuppe

Serveret med hjemmebagt brød

Ta’ selv buffet

Lun leverpostej, frikadeller, spegepølse, rullepølse og 2 slags ost,

serveret med hjemmebagt brød, smør og fedt

Lune frikadeller

Serveret med kartoffelsalat og brød

Mulligatawny

Indisk karrysuppe med ris og hønsekød. Hertil hjemmebagt brød

Porretærte

Fyldt med skinke og bacon. Hertil salat og flutes

”Pølsevogn”

Buffet med røde og ristede pølser med traditionelt tilbehør

​BØRNERETTER

Rødspættefilet

Serveret med remoulade og pommes frites

Kyllingenuggets

Serveret med remoulade og pommes frites

2 røde pølser

Serveret med remoulade og pommes frites

Lune frikadeller

Serveret med remoulade og pommes frites

TILKØB

​Velkomst​

​Snack til velkomstdrink og bar

10,-

Jordbær dyppet i chokolade​

15,-

Mousserende vin til velkomst​

28,-

Champagne til velkomst, fra​

58,-

Rød løber og kustodestænger, pr. selskab​

298,-

Sabling af Champagne (kun champagne/ude)​

28,-

Pynt​

Stor blomsterdekoration​

175,-

Lille blomsterdekoration​

125,-

Menukort, pr. person​

15,-

​Mellemret

Sorbet før hovedret​

38,-

Ost efter hovedretten​

58,-

​Sødt

Lagkage 8 personer pr. kage​

35,-

​Bryllupskage, fra

55,-

Hjemmebagt kransekage​

18,-

Sarah Bernhardkager, pr. stk.​

18,-

Fyldte chokolader​

10,-

Medbragt kage inkl. service og servietter​

15,-

​Drikkevarer

½ fadøl​

48,-

Sodavand​

26,-

Husets vin​

228,-

Spiritus 2 cl.​

25,-

Spiritus lux 2 cl.​

25,-

Bitter/snaps 2 cl.​

20,-

Husets cognac 2 cl.​

38,-

Sort Renault 2 cl.​

45,-

Likør diverse 2 cl.​

35,-

Vinpakke erstatter banquetvin, fra​

128,-

Ring på telefon: 43 60 18 35

Åbent alle ugens dage fra

11.00 - 22.00

Private selskaber efter aftale.

Bordbestilling

Telefon: 43 60 18 35

E-mail: restaurant@fregatten.dk

Ønsker du at bestille bord på dagen, skal du ringe til os på telefonen. Ellers er du velkommen til at sende en mail eller benytte vores bordbetillingsformular.

Åbningstider

​Restaurant Fregatten har åbent alle dage, hele året. Restaurant og køkken har åbent fra kl. 11.00 - 22.00 mens private selskaber er efter aftale.

Kontakt

​Restaurant Fregatten ApS

Havneøen Hejren, Hundige Havn

2670 Greve

Telefon.: 43 60 18 35​

E-mail: restaurant@freg​atten.dk

CVR: 28898142

​Vurderet 4,5 / 5 på baggrund af 77 anmeldelser på Facebook