​Selskabslokaler

Hvad enten det drejer sig om bryllup, barnedåb, fødselsdag eller anden mærkedag, er Restaurant Fregatten altid den ideelle ramme for arrangementet. Hos os er personalet altid professionel med sans for en behagelig betjening. Når I bestiller selskabslokaler hos os er det Dem og Deres gæster der er i centrum. Også når det gælder firmaets arrangementer, kan vi tilbyde faciliteter, selskabslokaler og arrangementer der passer Deres ønsker.

Vi modtager selskaber fra 10-100 gæster. Selskaber over 20 personer kan modtages i vore selskabslokaler på 1. sal med dejlig udsigt over Køge Bugt. Her forefindes garderobe, bar og rygerum. Hvis selskabslokalet på 1. sal skulle være reserveret eller drejer det sig om et mindre arrangement med under 20 personer kan vi tilbyde afdelinger i passende størrelser i restauranten. Når De bestiller selskab på Restaurant Fregatten er alt inklusive i henhold til det aftalte. Dette er Deres sikkerhed for, at der ikke kommer nogle overraskelser.

Her på hjemmesiden finder De nogle af vores faste løsninger som dækker de fleste typer arrangementer, men da mange har nogle individuelle ønsker eller behov tilpasser vi gerne arrangementet efter aftale. Der findes ligeledes en række billeder fra vore forskellige selskabslokaler men vi foreslår, at De ringer og bestiller tid for besigtigelse af vore selskabslokaler da det ofte giver en bedre oplevelse. I visse perioder kan der være rift om selskabslokaler og vi anbefaler at De reserverer selskabslokale til dit arrangement i god tid.

Med venlig hilsen

Anne-Mette og Henrik Schou Schadegg

samt personale

Ring på telefon: 43 60 18 35

Åbent alle ugens dage fra

11.00 - 22.00

Private selskaber efter aftale.

Bordbestilling

Telefon: 43 60 18 35

E-mail: restaurant@fregatten.dk

Ønsker du at bestille bord på dagen, skal du ringe til os på telefonen. Ellers er du velkommen til at sende en mail eller benytte vores bordbetillingsformular.

Åbningstider

​Restaurant Fregatten har åbent alle dage, hele året. Restaurant og køkken har åbent fra kl. 11.00 - 22.00 mens private selskaber er efter aftale.

Kontakt

​Restaurant Fregatten ApS

Havneøen Hejren, Hundige Havn

2670 Greve

Telefon.: 43 60 18 35​

E-mail: restaurant@freg​atten.dk

CVR: 28898142

​Vurderet 4,5 / 5 på baggrund af 77 anmeldelser på Facebook