Catering til private fester og arrangementer

Vi tager hånd om hele menuen for dig

Er du ved at arrangere et bryllup, en fødselsdagsfest eller måske den årlige julefrokost i firmaet, og skal du i den forbindelse have styr på menuen? Så kan vi på Restaurant Fregatten hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig catering til fester og arrangementer, hvor du ønsker at forkæle dig selv og dine gæster med fantastiske og velsmagende måltider, der er tilpasset præcist til din anledning.

Vores restaurant er beliggende på Hundige Havn i Greve, men vi kan tilbyde mad ud af huset i hele lokalområdet, herunder til Karlslunde. Som restaurant og cateringfirma ønsker vi at levere en udsøgt service, der både letter byrden fra dine skuldre ved at tage hånd om hele menuen for dig – og samtidig beriger jeres aften med et uforglemmeligt måltid.

Mad ud af huset til alle slags fester og arrangementer

Ved Restaurant Fregatten har vi stor erfaring med at levere catering til alle former for fester og arrangementer. Uanset om du skal have udformet en nytårsmenu, konfirmationsmenu, bryllupsmenu eller mad ud af huset til et stort firmaarrangement, så kan vi stå for det. Vi sørger for, at maden bliver leveret, når I ønsker det, og vi kan desuden tilbyde professionelt og imødekommende personale med ud, som kan stå for at servicere jer igennem hele arrangementet.

Vi kan derudover levere catering af frokostmåltider, hvis du er ved at arrangere et formiddags- eller eftermiddagsarrangement. Her kan vi eksempelvis tilbyde et stort udvalg af delikate og hjemmelavede smørrebrød, som passer perfekt til både store og små forsamlinger.

Kontakt os og bestil catering til din fest

Kunne du tænke dig at høre mere om dine forskellige muligheder og forhold til menuer og service, eller vil du allerede nu bestille catering til dit kommende arrangement? Så hører vi meget gerne fra dig. Vi er klar til at sammensætte en menu, der passer præcist til dine ønsker og behov. Og vi ser frem til at hjælpe dig med at holde den perfekte fest med vores mad ud af huset

​Ring på 43 60 18 35

Telefonen er åbent alle ugens dage fra   11.30 - 21.30

Private selskaber efter aftale.

Besøg os på​

Facebook​

På Facebooksiden kan du følge med i, hvad der rører sig på Restaurant Fregatten, og blive opdateret på vores menuer. Her slår vi også jobopslag og andre relevante nyheder op.​

​Vurderet 4,4 / 5 på baggrund af 71 anmeldelser på Facebook

vi får 4,4 ud af 5 på Facebook

Læs hvad nogle af vores kunder synes om deres besøg på Restaurant Fregatten i Hundige Havn.

​✭✭✭✭✭

​5 stjerner for beliggenhed

"5 stjerner for beliggenhed - 5 stjerner for mad og vin - 5=stjerner for lokaler - personalet....de får også 5 stjerner hver​"

- Lars Wiboe via Facebook

​✭✭✭✭✭

​Super mad og betjening

"Holdt min fødselsdags i lørdags super mad og betjening, alle gæster syntes det var en fantastisk dag"

- Lotte Hamann via Facebook

​✭✭✭✭✭

​Jeg giver mine bedste anbefalinger

"Områdets bedste restaurant med fantastisk mad og betjening. Jeg giver mine bedste anbefalinger"

- Mia Riel via Facebook

​Åbningstider:

​Restaurant Fregatten har åbent alle dage, hele året. 

Mandag - Fredag 12.00-22.00

Lørdag & Søndag 11.30 - 22.00

Køkkenet er lukket imellem 16.00-17.00

Køkkenet lukker altid en time før restauranten

mens private selskaber er efter aftale.​

​​BORDBESTILLING:

Telefon: 43 60 18 35

E-mail: restaurant@fregatten.dk

Ønsker du at bestille bord på dagen, skal du ringe til os på telefonen. Ellers er du velkommen til at sende en mail eller benytte vores bordbetillingsformular.

Om os

          Restaurant Fregatten          

CVR:  42 61 44 91

Anpartsselskabet af 9.6.2023.

7316

0001054025

Jyske Bank

Kontakt​ os

Telefon: 43 60 18 35

E-mail: restaurant@fregatten.dk

Smiley