​Velkommen ombord på Restaurant Fregatten

Med førsteparket til indsejling til Hundige Havn og en central placering i den omgivende naturskønne Køge Bugt Strandpark, er Restaurant Fregatten et populært og velrenomeret spisested. Hos os, midt i det summende liv på havnen, finder du ro og fordybelse i det skønne vue over vandet. En udsigt der med årstidernes skifte, lys, vind og vejr aldrig er den samme, men altid fantastisk.

Kunstmuseet Arken ligger lige om hjørnet og efter et besøg på museet er det en oplagt at nyde en afslappet frokost i maritime omgivelser.

I snart 20 år har vi i fællesskab sat vores præg på denne restaurant og sætter en stor ære i, at vore gæster skal føle sig "hjemme" hos os. Mange års hårdt arbejde har resulteret i, at De trygt kan lægge vejen forbi for en frokost, middag eller afholde festarrangementer.

Vi har plads til alle. I en uformel og afslappet tone og en hjertevarm atmosfære. Børnefamilier er betænkt med særlig afdeling med legetøj og tegnemuligheder - et sted hvor ungerne kan hygge sig så de voksne kan slappe af..

Vi bor lige midt i en storslået oplevelse og gør alt for at være en tidssvarende del af den. Har du fået appetit på et besøg, så læg vejen omkring os.

Som en lille gode til de travle forretningsfolk eller børnenes iPad tilbydes gratis trådløst internet samt masser af parkeringspladser uden tidsbegrænsning.

Vi byder alle velkommen "ombord"

På hjertelig gensyn og med venlig hilsen

Anne-Mette & Henrik Schou Schadegg

samt personale​​

Ring på telefon: 43 60 18 35

Åbent alle ugens dage fra

11.00 - 22.00

Private selskaber efter aftale.

Bordbestilling

Telefon: 43 60 18 35

E-mail: restaurant@fregatten.dk

Ønsker du at bestille bord på dagen, skal du ringe til os på telefonen. Ellers er du velkommen til at sende en mail eller benytte vores bordbetillingsformular.

Åbningstider

​Restaurant Fregatten har åbent alle dage, hele året. Restaurant og køkken har åbent fra kl. 11.00 - 22.00 mens private selskaber er efter aftale.

Kontakt

​Restaurant Fregatten ApS

Havneøen Hejren, Hundige Havn

2670 Greve

Telefon.: 43 60 18 35​

E-mail: restaurant@freg​atten.dk

CVR: 28898142

​Vurderet 4,5 / 5 på baggrund af 77 anmeldelser på Facebook