​Brunch og buffeter

​Frokostbuffet

Ca. 5 timer

Velkomst

Der serveres et glas øl, vin eller sodavand fra baren eller en velkomstdrink.

Serveres på bordet

  • Kryddersild med løg og kapers
  • Marineret sild med løg, kapers og karrysalat
  • Lun fiskefilet med citron og hjemmelavet remoulade

Buffet

  • Dagens fiskeanretning med dressing
  • ½ æg med skalrejer og mayonnaise
  • Hjemmelavet hønsesalat med bacon
  • Varm leverpostej med ristede champignon
  • Hjemmelavede frikadeller med surt
  • Æggekage med bacon og purløg
  • Flæskesteg med rødkål
  • Tarteletter med fyld
  • Diverse oste med garniture og kiks

Efter spisningen serveres kaffe og te med én cognac eller likør i de tilstødende lokaler.

Dagens kage med creme fraiche står klar til kaffen.

Velkomst, frokostbuffet, kaffe og avec

Kr. 348,- pr. kuvert

min. 30 personer

20-29 personer 398,-

Inkl. alm. øl, sodavand og husets vine under spisningen

Kr. 548,- pr. kuvert

min. 30 personer

20-29 personer 598,-

Avec kan evt. erstattes med snaps som bydes én gang til silden

​"Champagnebrunch"

Hold Deres arrangement på en hyggelig og uformel måde.

Invitér gæsterne til kl. 10.00 eller 11.00 og nyd vores buffet i 3 timer.

Herefter kan der arrangeres kolde drikkevarer efter aftale.

Velkomst

Vi serverer dejlige bobler mens gæsterne bydes velkommen.

Efterfølgende vil de være en del af buffeten til fri afbenyttelse.

  • Røræg med bacon og brunchpølser
  • Stegte kartofler med aïoli
  • Krydrede chickenwings
  • Diverse pålæg med behørigt tilbehør
  • Ferskrøget laks med asparges
  • Pandekager med sirup og nødder
  • Græsk yoghurt med frugt og müsli
  • Leverpostej med champignons
  • Diverse oste med garniture
  • Marmelade og nutella
  • Croissant og wienerbrød
  • Rundstykker, rug- og franskbrød
  • Hyldeblomst, isvand, kakaomælk
  • Æble- og appelsinjuice
  • Kaffe og te

kr. 258,- pr. kuvert

v/ min. 50 personer. 30-50 personer kr. 298,-

Uden mousserende vin

kr. 198,- pr. kuvert

v/ min. 50 personer. 30-50 personer kr. 248,-.

Anden sammensætning kan tilbydes og ønsker imødekommes.

Brunch kan ikke tilbydes senere end 11.00

​Royal buffet

  • Indbagt laks i cremet hvidvinssauce
  • Stegt unghane med råsyltede agurker
  • Langtidsstegt kalvefilet med frisktimian
  • Langtidsstegt oksefilet med rosenpeber
  • Grilltomat og sauté af porre og champignon
  • Lun tærte m/ porre og bacon
  • 2 slags oste m/ druer og peberfrugt
  • Ovnstegte kartofler med timian
  • Flødekartofler
  • Pastasalat og blandet salat m/ 2 slags dressing
  • Friskbagt brød og smør

245,-

min. 30 personer

Luksusbuffet

  • Indbagt laks m/ cremet hvidvinssauce
  • Roastbeef m/ peberrodscreme
  • Helstegt kalvefilet m/ frisk timian
  • Mørbradbøf m/ champion a la creme
  • Grilltomat og sauté af porre og champignon
  • Ovnstegte kartofler og kartoffelsalat
  • Gorgonzola og brie m/ druer og peberfrugt
  • Pastasalt og blandet salat m/ 2 slags dressing
  • Friskbagt brød og smør

195,-

min. 30 personer​

​Partybuffet

  • Laksepaté m/ rejer, caviar og asparges
  • Provence svinefilet
  • Helstegt oksefilet m/ grilltomat
  • Lune frikadeller m/ hjemmelavet agurkesalat
  • Blandet salat m/ 2 slags dressing
  • Friskbagt brød og smør

185,-

min. 30 personer

​Gallabuffet

  • Laksepaté m/ rejer, caviar og asparges
  • Lun tærte m/ porre og bacon
  • Kalvefilet m/ ristede champignons
  • Kogt skinke m/ røræg og grønne asparges
  • Blandet salat m/ 2 slags dressing
  • Friskbagt brød og smør

225,-

min. 30 personer

​Ekstra

  • Sauce 10,-
  • Ekstra kartoffel 10,-
  • Chokoladekage med frugt 15,-

Ring på telefon: 43 60 18 35

Åbent alle ugens dage fra

11.00 - 22.00

Private selskaber efter aftale.

Bordbestilling

Telefon: 43 60 18 35

E-mail: restaurant@fregatten.dk

Ønsker du at bestille bord på dagen, skal du ringe til os på telefonen. Ellers er du velkommen til at sende en mail eller benytte vores bordbetillingsformular.

Åbningstider

​Restaurant Fregatten har åbent alle dage, hele året. Restaurant og køkken har åbent fra kl. 11.00 - 22.00 mens private selskaber er efter aftale.

Kontakt

​Restaurant Fregatten ApS

Havneøen Hejren, Hundige Havn

2670 Greve

Telefon.: 43 60 18 35​

E-mail: restaurant@freg​atten.dk

CVR: 28898142

​Vurderet 4,5 / 5 på baggrund af 77 anmeldelser på Facebook