Chambre séparée

På Restaurant Fregattens 1. sal tilbyder vi muligheden for "private dining". Hvis der f.eks. skal arrangeres en produktpræsentation med efterfølgende frokost eller et bestyrelsesmøde der skal afsluttes med en sublim middag og kravet er private rammer i maritime omgivelser kan dette naturligvis også lade sig gøre. På 1. sal med panoramaudsigt udover Køge Bugt tilbyder vi mødefaciliteter med masser af plads og mulighed for spisning i tilstødende lokaler.

Mulighederne er mange og i disse rammer kan De helt uforstyrret få serveret en årstidsbestemt middag med udvalgte kvalitetsvine, efterfulgt af friskbrygget kaffe med avec, petit four og drinks i baren eller en let frokostmenu hvis tiden er knap. Vi sammensætter arrangementet efter behov og ønske.

Kontakt restauratør Henrik Schou Schadegg for ledige lokaler, fremvisning eller hvis der ønskes forslag til et arrangement​.

Ring på telefon: 43 60 18 35

Åbent alle ugens dage fra

11.00 - 22.00

Private selskaber efter aftale.

Bordbestilling

Telefon: 43 60 18 35

E-mail: restaurant@fregatten.dk

Ønsker du at bestille bord på dagen, skal du ringe til os på telefonen. Ellers er du velkommen til at sende en mail eller benytte vores bordbetillingsformular.

Åbningstider

​Restaurant Fregatten har åbent alle dage, hele året. Restaurant og køkken har åbent fra kl. 11.00 - 22.00 mens private selskaber er efter aftale.

Kontakt

​Restaurant Fregatten ApS

Havneøen Hejren, Hundige Havn

2670 Greve

Telefon.: 43 60 18 35​

E-mail: restaurant@freg​atten.dk

CVR: 28898142

​Vurderet 4,5 / 5 på baggrund af 77 anmeldelser på Facebook