​​Arrangementsbetingelser

Antal:

De anførte priser er baseret på minimum 20 kuverter (carvery- og buffetarrangementer dog min. 30 personer) og forudsætter samme menu til alle festdeltagere. Diabetikere, allergikere og vegetarer kan dog få egnede specialretter. På helligdage er det minimum 30 personer (carvery- og buffetarrangementer dog min 40 personer). På St. bededag og Kristi himmelfarts dag kan der kun bestilles arrangement II og III eller tilsvarende.

Børn:

Børn under 12 år der får serveret samme menu som voksne afregnes med ½ pris inkl. drikkevarer eller der kan tilbydes særlig børnemenu som kan aftales ved ankomst. Til børn under 3 år kan egen mad medbringes.

Inklusive:

​De anførte priser indeholder opdækning med hvide duge og servietter, blomster i årstidens farver samt levende lys. Såfremt De ønsker helt specielle blomster kan vi varmt anbefale, at De tager kontakt til vor blomsterdekoratør, Anne Ravn tlf. 43 90 04 84. Et pristillæg til de i forvejen inkluderede blomster må dog påregnes. Blomster er ikke inkluderet i buffetarrangementer.

Ved arrangementer med vin ad libitum medfølger isvand. Hvis isvand ønskes serveret til arrangementer, hvor drikkevarer afregnes efter forbrug afregnes kr. 15,- pr. kande.

Pris- og afregningsvilkår:

​De anførte menuer og priser er alene gældende for arrangementer afholdt inden den 31. december 2017. Der må påregnes en prisregulering efter 31. december 2017. Vi forbeholder os ret til ændringer indtil bindende aftale er indgået.

Betaling for arrangementet skal ske umiddelbart efter afslutning, hvor den samlede regning foreligger. Hvis ikke det er muligt at afregne efter festen skal arrangementet forudbetales. Der kan betales kontant eller med dankort. Vi accepterer ikke andre kreditkort i forbindelse med selskabsarrangementer med mindre andet er aftalt og der må påregnes tillæg. Ved frafald af gæster således, at minimumsgrænsen ikke kan opnås, skal der afregnes den aftalte kuvertpris op til minimumsgrænsen. Gæsten bedes meddele det endelige antal gæster til restauranten senest 3 dage før arrangementet. Ved frafald herefter opkræves fuld kuvertpris for udeblevne gæster.

Generelle betingelser:

Vi tillader mange typer underholdning under festarrangementer, hvis det ikke er til gene for øvrige gæster. Derfor kan det være en god ide at kontakte os for nærmere aftale. Hvis musik ønskes, evt. som dinnermusik eller til dans, skal gæsten selv arrangere musikanlæg og højttalere, jukeboks eller diskotek. Levende musik og bands er også tilladt. Er der arrangeret musiker vil vi naturligvis sørge for mad og drikke á kr. 198,-

Hvis der medbringes kage eller lignende, hvor Restaurant Fregatten stiller service, servietter, opbevaringsplads, opvask og personale til rådighed, faktureres kr. 15,- pr. person. Vi opbevarer gerne medbragt kage uden ansvar og kun kager leveret den pågældende dag. Der tillades medbragt chokolade/sødt til kaffen og snack uden tillæg. Medtagelse af egne drikkevarer af enhver art accepteres ikke.

Vi er gerne behjælpelig med at sætte bordkort, egne blomster og anden dekoration på bordet, så bordet står klar ved ankomst. Det er dog en betingelse, at bordkort ligger i korrekt rækkefølge i forhold til den medfølgende bordplan. Disse bedes leveres dagen før arrangementet og gerne sammen med evt. chips, chokolade og sange. Vi forbeholder os ret til ikke at sætte bordkort på, hvis ikke de er i korrekt rækkefølge.

Lokalereservationsgebyr og annulleringsbetingelser:

​Ved bindende reservation af festlokalet skal der indbetales et reservationsgebyr på kr. 1000,-. Reservationsgebyret godtgøres 100% ved modregning i arrangementet. Ved reservation fremsendes bekræftelse og betaling af reservationsgebyr skal være os i hænde inden for 7 dage. Hvis fristen overskrides forbeholder Restaurant Fregatten sig ret til at reservere til anden side. Hvis en reservation efterfølgende annulleres skal dette ske skriftligt enten via mail eller brev. Ved annullering af lokalereservation vil reservationsgebyret blive betragtet som et afbestillingsgebyr og tilbagebetales derfor ikke.

Ring på telefon: 43 60 18 35

Åbent alle ugens dage fra

11.00 - 22.00

Private selskaber efter aftale.

Bordbestilling

Telefon: 43 60 18 35

E-mail: restaurant@fregatten.dk

Ønsker du at bestille bord på dagen, skal du ringe til os på telefonen. Ellers er du velkommen til at sende en mail eller benytte vores bordbetillingsformular.

Åbningstider

​Restaurant Fregatten har åbent alle dage, hele året. Restaurant og køkken har åbent fra kl. 11.00 - 22.00 mens private selskaber er efter aftale.

Kontakt

​Restaurant Fregatten ApS

Havneøen Hejren, Hundige Havn

2670 Greve

Telefon.: 43 60 18 35​

E-mail: restaurant@freg​atten.dk

CVR: 28898142

​Vurderet 4,5 / 5 på baggrund af 77 anmeldelser på Facebook