Frokostkort - alle dage 11-16

SILD

Marinerede Sild

med løg og karry salat

45,-​

Krydder Sild

med løg og kapers

45,-​

Lun Stegt Sild

med løg og peberrod

68,-​

Christians Ø Sild

med løg og rå ægge blomme

68,-​

Silde anretning

marinerede og kryddersild—løg og kapers

78,-​

Til alle silde anretninger serveres der brød, fedt og smør.

Har du husket snapsen?

Spørg venligst tjeneren om vort udvalg i snapse.

SMØRREBRØD

Snapse mad

kartoffelmad med sild, løg og mayonaise

65,-​

Pandestegt Rødspættefilet

med remoulade

65,-​

Pandestegt Rødspættefilet

rejer og mayonaise

75,-​

Ferskrøget Laks

på franskbrød med æggestand

75,-​

Æg og Rejer

på franskbrød

65,-​

Rejemad

på franskbrød

85,-​

Tatar ( Løvemad )

friskhakket med klassisk tilbehør

98,-​

Hjemmelavet Hønsesalat

serveres på smørristet franskbrød med bacon

68,-​

Roast Beef med remoulade

med det klassiske tilbehør

68,-​

Roast Beef med spejlæg

og bløde løg

68,-​

Dyrlægens Natmad

58,-​

Skinke med spejlæg

58,-​

Flæskesteg

med rødkål og agurkesalat

75,-​

Rullepølse

med sky og løg

55,-​

Lun leverpostej

med surt

68,-​

Camembert frit med solbærsyltetøj

65,-​

DET Lette KØKKEN

Pariserbøf

med alt det vi kender

128,-​

Stjerneskud

Pandestegt og dampet rødspættefilet, rejer m.m. på smørristet brød

138,-​

Sandwich med Pulled Pork

75,-​

Hakkebøf med spejlæg

med bløde løg og surt

85,-​

Lune Frikadeller med surt​

75,-​

2 Pandestegte rødspættefiletter

med pommes frotes og remoulade

98,-​

Wienerschnitzel

250 gr. Paneret kalvefilet med brasede kartofler, ærter og sky sauce

215,-​

Pandestegte rødspættefileter med pommes frites og remoulade

98,-​

Alt efter sæson udvides frokostkortet med yderligere smørrebrød. Ønskes andre varme retter eller menu, kan dette arrangeres mod forudbestilling. Der tages forbehold for ændringer i menukortet.

Frokostmenu

Marinerede eller kryddersild eller Stjerneskud eller pariserbøf

2 retter

165,-​

Platter

Min. 2 personer​

Quicklunch

sild, ferskrøget laks, hønse salat og brie

178,-​

Kaptajnens frokostbord

2 slags sild, pandestegt rødspættefilet med rejer, ferskrøget laks, mørbradbøf med bl. Løg, frikadelle med surt samt brie og gorgonzola.

268,-​

Fiske tallerken

marinerede eller kryddersild, ferskrøget laks samt pandestegt rødspættefilet med remoulade.

148,-​

Til alle platterne er der brød, smør og fedt med

Min. 2 couverter

 

We dont accept foreing currence. Changes may occur during holidays.

OST

Stærk ost

serveres på rugbrød med fedt og sky

65,-​

Gorgonzola

serveres på ristet rugbrød med ægge blomme

65,-​

Friturestegt Camembert

solbærsyltetøj og smørristet brød

65,-​

We dont accept foreing currence. Changes may occur during holidays.

​Ring på 43 60 18 35

Telefonen er åbent alle ugens dage fra   11.00 - 21,30

Private selskaber efter aftale.

Besøg os på​

Facebook​

På Facebooksiden kan du følge med i, hvad der rører sig på Restaurant Fregatten, og blive opdateret på vores menuer. Her slår vi også jobopslag og andre relevante nyheder op.​

​Vurderet 4,5 / 5 på baggrund af 109 anmeldelser på Facebook

Restaurant Fregatten ApS
Havneøen Hejren, Hundige Havn

/ Hejren 24
2670 Greve
CVR: 72436628

​Åbningstider:

​Restaurant Fregatten har åbent alle dage, hele året. 

Restaurant og køkken har åbent fra kl. 11.00 - 21.30, mens private selskaber er efter aftale.

​​BORDBESTILLING:

Telefon: 43 60 18 35

E-mail: restaurant@fregatten.dk

Ønsker du at bestille bord på dagen, skal du ringe til os på telefonen. Ellers er du velkommen til at sende en mail eller benytte vores bordbetillingsformular.

Om os

Restaurant Fregatten V/Steen Jakobsen-Hansen

CVR: 39380358

Find restauranten

Havneøen Hejren, Hundige Havn

2670 Greve

Find vej med Google Maps

Kontakt​ os

Telefon: 43 60 18 35

E-mail: restaurant@fregatten.dk

Smiley