Frokostkort - alle dage 11-16

SILD

Marinerede Sild

med løg og karry salat

48,-​

Krydder Sild

med løg og kapers

48,-​

Lun Stegt Sild

med løg og peberrod

68,-​

Christians Ø Sild

med løg og rå ægge blomme

78,-​

Silde anretning

marinerede og kryddersild—løg og kapers

85,-​

Til alle silde anretninger serveres der brød, fedt og smør.

Har du husket snapsen?

Spørg venligst tjeneren om vort udvalg i snapse.

SMØRREBRØD

​Kartoffel mad

kartoffelmad med løg, bacon og mayonaise

69,-​

Pandestegt Rødspættefilet

med remoulade

74,-​

Pandestegt Rødspættefilet

rejer og mayonaise

78,-​

Ferskrøget Laks

på franskbrød med æggestand

78,-​

Mørbradbøf med bløde løg

78,-​

Tatar ( Løvemad )

friskhakket med klassisk tilbehør

98,-​

Hjemmelavet Hønsesalat

serveres på smørristet franskbrød med bacon

68,-​

Roast Beef med remoulade

med det klassiske tilbehør

69,-​

Roast Beef med spejlæg

og bløde løg

69,-​

Dyrlægens Natmad

65,-​

Skinke med hjl. Italiensk salat

65,-​

Lun Ribbensteg

med rødkål og agurkesalat

79,-​

Rullepølse

med sky og løg

58,-​

Lun leverpostej

med surt

69,-​

DET Lette KØKKEN

Pariserbøf

med alt det vi kender

138,-​

Stjerneskud

Pandestegt og dampet rødspættefilet, rejer m.m. på smørristet brød

145,-​

Club Sandwich

Serveret med pommes frites

118,-​

Hakkebøf med spejlæg

med bløde løg og surt

75,-​

Lune Frikadeller med surt​

75,-​

2 Pandestegte rødspættefiletter

med pommes frotes og remoulade

112,-​

Wienerschnitzel

250 gr. Paneret kalvefilet med brasede kartofler, ærter og sky sauce

220,-​

Frokost Steak

150 gr. Oksefilet. Serveret med stegte kartofler og paprika sauce

145,-​

Frokost Burger​

Serveres med kartoffelbåde

128,00​

3 Tarteletter med høns i asparges​

98,00​

Alt efter sæson udvides frokostkortet med yderligere smørrebrød. Ønskes andre varme retter eller menu, kan dette arrangeres mod forudbestilling. Der tages forbehold for ændringer i menukortet.

Frokostmenu

Vælg mellem enten Marinerede eller kryddersild og derefter Stjerneskud eller pariserbøf

2 retter

165,-​

Platter

Quicklunch

sild, ferskrøget laks, hønse salat og brie

178,-​

Kahytsjomfruens Platte

2 slags sild, pandestegt rødspættefilet, mørbradbøf med bl. Løg, frikadelle med surt samt brie og gorgonzola.

198,-​

Kaptajnens Luksus Platte

2 slags sild, ferskrøget laks samt pandestegt rødspættefilet med mayonaise og rejer, mørbradbeuf med bløde løg, frikadelle med surt, roast beef med peberrod, hønsesalat med bacon, brie og danablue.

275,-​

Til alle platterne er der brød, smør og fedt med

 

We dont accept foreing currence. Changes may occur during holidays.

OST

Stærk ost

serveres på rugbrød med fedt og sky

74,-​

Gorgonzola

serveres på ristet rugbrød med ægge blomme

74,-​

Friturestegt Camembert

solbærsyltetøj og smørristet brød

74,-​

We dont accept foreing currence. Changes may occur during holidays.

​Ring på 43 60 18 35

Telefonen er åbent alle ugens dage fra   11.00 - 21,30

Private selskaber efter aftale.

Besøg os på​

Facebook​

På Facebooksiden kan du følge med i, hvad der rører sig på Restaurant Fregatten, og blive opdateret på vores menuer. Her slår vi også jobopslag og andre relevante nyheder op.​

​Vurderet 4,5 / 5 på baggrund af 109 anmeldelser på Facebook

Restaurant Fregatten ApS
Havneøen Hejren, Hundige Havn

/ Hejren 24
2670 Greve
CVR: 72436628

​Åbningstider:

​Restaurant Fregatten har åbent alle dage, hele året. 

Restaurant og køkken har åbent fra kl. 11.00 - 21.30, mens private selskaber er efter aftale.

​​BORDBESTILLING:

Telefon: 43 60 18 35

E-mail: restaurant@fregatten.dk

Ønsker du at bestille bord på dagen, skal du ringe til os på telefonen. Ellers er du velkommen til at sende en mail eller benytte vores bordbetillingsformular.

Om os

          Restaurant Fregatten          V/Steen Jakobsen-Hansen

CVR: 39380358

Find restauranten

Havneøen Hejren, Hundige Havn

2670 Greve

Find vej med Google Maps

Kontakt​ os

Telefon: 43 60 18 35

E-mail: restaurant@fregatten.dk

Smiley