Selskabs-arrangementer

​Arrangement I

5 timer

Velkomstdrink

3 retters valgfri menu

Husets vine, fadøl, sodavand og isvand ad libitum

Kaffe og te med én cognac eller likør

Kr. 645,- pr. kuvert

Ved forudgående aftale kan arrangementet forlænges,

hvis der ønskes servering af drikkevarer efter kaffen

​Arrangement II

7 timer

Velkomstdrink

3 retters valgfri menu

Husets vine, fadøl, sodavand og isvand ad libitum

Kaffe og te med én cognac eller likør

Fri bar med fadøl, vand og vin

Kr. 795,- pr. kuvert

Bar inkl. husets spiritus + kr. 50,-

​Arrangement III

8 timer

Velkomstdrink

3 retters valgfri menu

Husets vine, fadøl, sodavand og isvand ad libitum

Kaffe og te med én cognac eller likør

Fri bar med øl, vand og vin

Natmad som serveres en time før afslutning

Kr. 845,- pr. kuvert

Bar inkl. husets spiritus + kr. 50,-

​Arrangement IV

8 timer

Velkomstdrink med snacks

3 retters valgfri menu

Husets vine, fadøl, sodavand og isvand ad libitum

Kaffe og te med én cognac eller likør samt chokolade

Fri bar med øl, vand, vin og husets spiritus samt snacks

Valgfri natmad som serveres en time før afslutning

Kr. 895,- pr. kuvert

Anden sammensætning er naturligvis mulig.

Alle priser er inklusive betjening, opdækning og blomster i årstidens farver.

Forretter

Lakseroulade

Med friskost og dild serveret på salater med citron

Klassisk rejecocktail

Smagfulde lagerejer, sprød iceberg, asparges og rød dressing

Ovnbagt laks

Serveret på bund af piment med krebsehalesauce og urter

Rødspættepaupiette

Hvidvinsdampet med laksemousse serveret med kold hollandaise

Røget tun

Serveret med peberrodscreme, babyspinat og friskhøvlet parmesan

Hjemmerøget laks

Serveret på bund af salater med purløgscreme, syltet citron og langtidsbagte cherrytomater

Carpaccio af oksemørbrad

Serveret med rucola, balsamicoglace, frisk parmesan og pinjekerner

Kartoffel-porresuppe

Serveret over duchesse af rodfrugt. Hertil baconcroutons

Hjemmegravad laks

Serveret med plukkede salater og klassisk rævesauce

Tout de Paris

Stegt og dampet rødspættefilet, asparges, rejer, citron og Thoussand Island dressing

(serveres fra fad)

Hovedretter

Oksemørbrad

Serveret med bagt tomat, smørdampede forårsløg, pommes a la rösti og sauce bordelaise

Tillæg kr. 45,-

Helstegt kalvefilet

Serveret med stegte grønsager, smørdampede kartofler med persille og svampesauce

Svinemørbrad

Serveret med sauté af porre og champignon. Hertil ovnstegte kartofler og svampesauce

Kalvefilet Hubertus

Serveret med pommes rissolles, bønner i baconsvøb og karotter.

Hertil waldorfsalat, tyttebær samt vildtflødesauce

Helstegt oksefilet

Serveret med stegte grøntsager, pommes Anna og sauce bordelaise

Gammeldags oksesteg

Serveret med asier, perleløg, ærter, brunede og hvide kartofler samt flødesauce

Langtidsstegt kalveculotte

Serveret med stegt grønt, ovnstegte kartofler og svampesauce

Desserter

Jordbærtærte

Hjemmelavet og serveret med flødeskum og chokoladespåner

Karamelkurv

Serveret med frisk frugt og rørt is

Tiramisu

Klassisk italiensk dessert med ladyfingers, mascarpone og mørk kakao

½ ananas

Fyldt med frisk frugt og serveret med rørt is

Chokoladekage

Friskbagt og serveret med orangecreme og frisk frugt

Isroulade

Fragelité rullet med is og serveret med frisk frugt

Ostetallerken

3 slags ost serveret med chutney, garniture og hjemmebagt kiks

Tillæg kr. 25,-

Chokoladeinferno

Anretning med 4 forskellige variationer af chokolade

Bananasplit

Serveret med 3 slags is, flødeskum og chokoladesauce

Desserttallerken

Den perfekte grand finale

Vores signaturedes​sert - et udvalg af køkkenets kreationer

Tillæg kr. 25,-

Carverybuffet

8 timer

Velkomstdrink

Valgfri forret

– se vores forslag

Carverybuffet

Langtidsstegt kalve- og oksefilet samt indbagt laks

Svampesauce, sauce bordelaise og sauce hollandaise

Ovnstegte timiankartofler og flødebagte kartofler

Grønsagstærte, blandet salat, dressinger og hjemmebagt brød

Valgfri dessert

– se vores forslag

Husets vine og isvand

Ad libitum

Kaffe og the

Med én cognac eller likør

Fri bar

Med øl, sodavand og vin

Valgfri natmad

– se vores forslag

Kr. 845,-

Pr. kuvert

Anden sammensætning er naturligvis mulig

Alle priser er inklusive moms, betjening, opdækning og blomster

Natmad

​Aspargessuppe

Serveret med hjemmebagt brød

Løgsuppe

Serveret med hjemmebagt brød

Ta’ selv buffet

Lun leverpostej, frikadeller, spegepølse, rullepølse og 2 slags ost,

serveret med hjemmebagt brød, smør og fedt

Lune frikadeller

Serveret med kartoffelsalat og brød

Mulligatawny

Indisk karrysuppe med ris og hønsekød. Hertil hjemmebagt brød

”Pølsevogn”

Buffet med røde og ristede pølser med traditionelt tilbehør

Børneretter

Rødspættefilet

Serveret med remoulade og pommes frites

Kyllingenuggets

Serveret med remoulade og pommes frites

2 røde pølser

Serveret med remoulade og pommes frites

Lune frikadeller

Serveret med remoulade og pommes frites

Tilkøb

Velkomst​

​Snack til velkomstdrink og bar

10,-

Jordbær dyppet i chokolade​

15,-

Mousserende vin til velkomst​

28,-

Champagne til velkomst, fra​

58,-

Pynt​

Stor blomsterdekoration​

175,-

Lille blomsterdekoration​

125,-

Menukort, pr. person​

15,-

Mellemret

Sorbet før hovedret​

38,-

Ost efter hovedretten​

58,-

​Sødt

Lagkage 8 personer pr. kage​

35,-

​Bryllupskage, fra

55,-

Hjemmebagt kransekage​

18,-

Sarah Bernhardkager, pr. stk.​

18,-

Fyldte chokolader​

10,-

Medbragt kage inkl. service og servietter​

15,-

Drikkevarer

½ fadøl​

48,-

Sodavand​

26,-

Husets vin​

228,-

Spiritus 2 cl.​

25,-

Spiritus lux 2 cl.​

25,-

Bitter/snaps 2 cl.​

20,-

Husets cognac 2 cl.​

38,-

Sort Renault 2 cl.​

45,-

Likør diverse 2 cl.​

35,-

Vinpakke erstatter banquetvin, fra​

128,-

TILBUD

Tilbyd Deres gæster lidt ekstra

  • Champagne til velkomst serveret med snack
  • Præsentation af menu og de tilhørende vine inden spisning
  • Flot menukort ved alle kuverter
  • Vine der er matcher den valgte menu
  • Appetizer inden forret
  • Sorbet inden hovedretten
  • Fyldt chokolade til kaffen
  • Snack til baren

Kr. 245,- pr. kuvert​

​Ring på 43 60 18 35

Åbent alle ugens dage fra 11.00 - 22.00

Private selskaber efter aftale.

Besøg os på​

Facebook​

På Facebooksiden kan du følge med i, hvad der rører sig på Restaurant Fregatten, og blive opdateret på vores menuer. Her slår vi også jobopslag og andre relevante nyheder op.​

​Vurderet 4,5 / 5 på baggrund af 109 anmeldelser på Facebook

Restaurant Fregatten ApS
Havneøen Hejren, Hundige Havn

/ Hejren 24
2670 Greve
CVR: 72436628

​Åbningstider:

​Restaurant Fregatten har åbent alle dage, hele året. 

Restaurant og køkken har åbent fra kl. 11.00 - 21.30, mens private selskaber er efter aftale.

​​BORDBESTILLING:

Telefon: 43 60 18 35

E-mail: restaurant@fregatten.dk

Ønsker du at bestille bord på dagen, skal du ringe til os på telefonen. Ellers er du velkommen til at sende en mail eller benytte vores bordbetillingsformular.

Om os

Restaurant Fregatten V/Steen Jakobsen-Hansen

CVR: 39380358

Find restauranten

Havneøen Hejren, Hundige Havn

2670 Greve

Find vej med Google Maps

Kontakt​ os

Telefon: 43 60 18 35

E-mail: restaurant@fregatten.dk

Smiley