Selskabs-arrangementer

​Der kan forekomme prisreguleringer fra år til år, grundet de almindelige prisstigninger, hvorfor der eventuelt kan beregnes en procentvis regulering på et reserveret selskab.

Dette vil naturligvis blive orienteret i god tid

Samtidig henleder vi opmærksomheden på, at den tidligere trykte selskabsbrochure, som mange har taget med fra Fregatten - ikke længere er gældende fra den 1. juni 2019 med alene det her på hjemmesiden angivne.

Har du brochuren beder vi dig se på denne side - som er gældende.

​Arrangement I

4 timer

  • Velkomstdrink
  • 3 retters valgfri menu
  • Husets vine, fadøl, sodavand og isvand ad libitum - under middagen.
  • Efter middagen er det efter forbrug
  • Kaffe og te med én cognac eller likør

Kr. 695,- pr. kuvert

Ved forudgående aftale kan arrangementet forlænges,

hvis der ønskes servering af drikkevarer efter kaffen, til priser pr. enhed.

​Arrangement II

7 timer

  • Velkomstdrink
  • 3 retters valgfri menu
  • Husets vine, fadøl, sodavand og isvand ad libitum - under middagen
  • Kaffe og te med én cognac eller likør
  • Fri bar med fadøl, vand og vin - dog maks. 2 timer efter kaffen.

Kr. 875,- pr. kuvert

​Arrangement III

8 timer

  • Velkomstdrink
  • 3 retters valgfri menu
  • Husets vine, fadøl, sodavand og isvand ad libitum - under middagen
  • Kaffe og te med én cognac eller likør
  • Fri bar med øl, vand og vin - fra baren som åbner efter kaffen - dog maks. 2 timer
  • ​Drikkevarer som ikke er indeholdt i den fri bar, afregnes efter forbrug
  • Natmad som serveres en time før afslutning

Kr. 945,- pr. kuvert

Arrangement IV

8 timer

  • Velkomstdrink med snacks
  • 3 retters valgfri menu
  • Husets vine, fadøl, sodavand og isvand ad libitum - under middagen
  • Kaffe og te med én cognac eller likør samt chokolade
  • Fri bar med øl, vand, vin samt snacks - fra baren, som åbner efter kaffen - dog maks. 2 timer

Valgfri natmad som serveres en time før afslutning - evt. kan der forekomme tiilæg

Kr. 995,- pr. kuvert

Alle priser er inklusive betjening, opdækning og blomster i årstidens farver.​

Forretter

Lakseroulade med frisk ost

Serveres på salat med citron og dild, hertil hjemmebagt brød

Klassisk rejecocktail

Smagfulde lagerejer, sprød iceberg, asparges og thousand island dressing, hertil hjemmebagt brød

Ovnbagt laks

Serveres på bund af piment med krebsehalesauce og urter, hertil hjemmebagt brød

Hjemmerøget laks

Serveres på bund af salater med purløgscreme, syltet citron og langtidsbagte cherrytomater

Okse Carpaccio

Serveret med rucola, balsamicoglace, frisk parmesan og pinjekerner, hertil hjemmebagt brød - tillæg 25,- pr. kuvert

Hjemmegravad laks

Serveret med plukkede salater og klassisk rævesauce, hertil hjemmebagt brød

Tout de Paris

Stegt og dampet rødspættefilet, asparges, rejer, citron og Thoussand Island dressing

(serveres fra fad eller på tallerken, efter ønske)  Tillæg  kr. 45.00 pr. kuvert

Hovedretter

​Helstegt Oksemørbrad

Serveres med bagt tomat, smørdampede forårsløg, pommes rösti og sauce bordelaise

Tillæg kr. 45,-

Helstegt kalvefilet

Serveres med stegte grønsager, smørdampede kartofler med persille og svampesauce

Helstegt Svinemørbrad

Serveres med sauté af porre og champignon. Hertil ovnstegte kartofler samt svampesauce

Kalvefilet Hubertus

Serveres med pommes rissoles, bønner i baconsvøb og karotter.

Hertil waldorfsalat, tyttebær samt vildtflødesauce

Helstegt oksefilet

Serveres med stegte grøntsager, pommes Anna og sauce bordelaise

Gammeldags oksesteg

Serveres med asier, perleløg, ærter, brunede og hvide kartofler samt flødesauce

ALLE HOVEDRETTER SERVERES TO GANGE

Desserter

Jordbærtærte

Hjemmelavet og servereS med flødeskum og chokoladespåner

Karamelkurv

Serveret med frisk frugt og rørt is

½ ananas

Fyldt med frisk frugt og serveret med rørt is - pristillæg kan forekomme

Chokoladekage

Friskbagt og serveret med orangecreme og frisk frugt

Isroulade

Roulade rullet med is og serveret med frisk frugt

Ostetallerken

3 slags ost serveret med chutney, garniture og hjemmebagt kiks

Tillæg kr. 25,-

Chokoladeinferno

Anretning med 4 forskellige variationer af chokolade - tillæg 25, - pr. kuvert

Desserttallerken

Den perfekte grand finale

Vores signaturedes​sert - et udvalg af køkkenets kreationer

Tillæg kr. 25,-

Carverybuffet

7 timer

Velkomstdrink

Valgfri forret

– se vores forslag

Carverybuffet

Langtidsstegt kalve- og oksefilet samt indbagt laks

Svampesauce, sauce bordelaise og sauce hollandaise

Ovnstegte timiankartofler og flødebagte kartofler

Grønsagstærte, blandet salat, dressinger og hjemmebagt brød

Valgfri dessert

– se vores forslag

Husets vine og isvand

Ad libitum under middagen, som afhentes på den opstillede drikkebuffet

Kaffe og the

Hertil én cognac eller likør

Fri bar

Med øl, sodavand og vin fra baren som åbner efter kaffen, - dog maks. 2 timer. 

Herefter beregnes efter forbrug.

Valgfri natmad

– se vores forslag

Kr. 945,-

Pr. kuvert.  

Brunch og buffeter

Frokostbuffet

Ca. 4 timer

Velkomst

Der serveres et glas øl, vin eller sodavand fra baren eller en velkomstdrink.

Serveres på bordet

Kryddersild med løg og kapers

Marineret sild med løg, kapers og karrysalat

Lun fiskefilet med citron og hjemmelavet remoulade

Buffet

  • Dagens fiskeanretning med dressing
  • ½ æg med skalrejer og mayonnaise
  • Hjemmelavet hønsesalat med bacon
  • Varm leverpostej med ristede champignon
  • Hjemmelavede frikadeller med surt
  • Æggekage med bacon og purløg
  • Flæskesteg med rødkål
  • Tarteletter med fyld
  • Diverse oste med garniture og kiks

Buffetten fjernes efter tre timer

Efter spisningen serveres kaffe og te med én cognac eller likør i de tilstødende lokaler.

Dagens kage med creme fraiche står klar til kaffen.

Velkomst, frokostbuffet, kaffe og avec

Kr. 348,- pr. kuvert

min. 30 personer

20-29 personer 398,-

Inkl. alm. fadøl, sodavand og husets vine under spisningen som afhentes på den opstillede drikkebuffet

Kr. 548,- pr. kuvert

min. 30 personer

20-29 personer 598,-

Avec kan evt. erstattes med snaps som bydes én gang til silden

​​

"Champagnebrunch"

ca. 3 timer

Hold dit arrangement på en hyggelig og uformel måde.

Invitér gæsterne til kl. 10.00 , 11.00 eller 12.00 og nyd vores buffet i 3 timer.

Herefter kan der arrangeres kolde drikkevarer efter aftale, som opstilles på en drikkebuffet til selvbetjening

Velkomst

Vi serverer dejlige bobler mens gæsterne bydes velkommen.

Efterfølgende vil boblerne være en del af buffeten til fri afbenyttelse.

  • Røræg med bacon og brunchpølser
  • Stegte kartofler med aïoli
  • Krydrede chickenwings
  • Diverse pålæg med behørigt tilbehør
  • Ferskrøget laks med asparges
  • Pandekager med sirup og nødder
  • Græsk yoghurt med frugt og müsli
  • Leverpostej med champignons
  • Diverse oste med garniture
  • Marmelade og nutella
  • Croissant og wienerbrød
  • Rundstykker, rug- og franskbrød
  • Hyldeblomst, isvand, kakaomælk
  • Æble- og appelsinjuice
  • Kaffe og te

kr. 258,- pr. kuvert

v/ min. 50 personer.

30-50 personer kr. 298,-

Uden mousserende vin

kr. 198,- pr. kuvert

v/ min. 50 personer.

30-50 personer kr. 248,-.

Brunch kan ikke tilbydes senere end kl. 12.00 og buffetten fjernes efter to timer

​​

Royal buffet

  • Ovnbagt laks i cremet hvidvinssauce
  • Stegt kyllinge bryst med råsyltede agurker
  • Langtidsstegt kalvefilet med frisk timian
  • Langtidsstegt oksefilet med rosenpeber
  • Grilltomat og sauté af porre og champignon
  • Tomatsalat
  • 2 slags oste m/ druer og peberfrugt
  • Ovnstegte kartofler med timian
  • Flødekartofler
  • Pastasalat og blandet salat m/ 2 slags dressing
  • Friskbagt brød og smør

295,-

min. 30 personer

Luksusbuffet

  • ​Ovnbagt laks m/ cremet hvidvinssauce
  • Roastbeef m/ peberrodscreme
  • Helstegt kalvefilet m/ frisk timian
  • Mørbradbøf m/ champion a la creme
  • Grilltomat og sauté af porre og champignon
  • Ovnstegte kartofler og kartoffelsalat
  • Gorgonzola og brie m/ druer og peberfrugt
  • Pastasalt og blandet salat m/ 2 slags dressing
  • Friskbagt brød og smør

275,-

min. 30 personer​

Alle Brunch og buffetter er incl. opdækning men uden blomsterdekorationer som kan tilkøbes eller selv medbringes.

Natmad

​Aspargessuppe

Serveret med hjemmebagt brød

Løgsuppe

Serveret med hjemmebagt brød

Ta’ selv buffet

Lun leverpostej, frikadeller, spegepølse, rullepølse og 2 slags ost,

serveret med hjemmebagt brød, smør og fedt - tiilæg 50,- pr. kuvert.

Lune frikadeller

Serveret med kartoffelsalat og brød

Mulligatawny

Indisk karrysuppe med ris og hønsekød. Hertil hjemmebagt brød

”Pølsevogn”

Buffet med røde og ristede pølser med traditionelt tilbehør - tillæg 45,- pr. kuvert.

Børneretter

Rødspættefilet

Serveres med remoulade og pommes frites

Kyllingenuggets, de er go´e og hjemmelavede

Serveres med remoulade og pommes frites

2 røde pølser

Serveres med remoulade og pommes frites

Lune frikadeller

Serveres med remoulade og pommes frites

Tilkøb

Velkomst​

​Snack til velkomstdrink og bar

25,-

Jordbær dyppet i chokolade​

40,-

Pynt​

Stor blomsterdekoration​

245,-

Lille blomsterdekoration​

175,-

Menukort, pr. person​

25,-

Mellemret

Sorbet før hovedret​

38,-

Ost efter hovedretten​

58,-

​Sødt

Lagkage pr. couvert  ( en lagkage er til ca. 8 couverter )

45,-

​Bryllupskage, fra

55,-

Hjemmebagt kransekage​

25,-

Sarah Bernhardkager, pr. stk.​

20,-

Fyldte chokolader​

25,-

Medbragt kage inkl. service og servietter​

25,-

Drikkevarer

½ fadøl​

55,-

Sodavand​

32,-

Husets vin​

225,-

Spiritus 2 cl.​ Husets Gin, Rom, Whisky eller Vodka

33,-

Spiritus lux 2 cl.​

40,-

Bitter/snaps 2 cl.​

30,-

Husets cognac 2 cl.​

40,-

Likør diverse 2 cl.​

40,-

TILBUD

Tilbyd Deres gæster lidt ekstra

  • Mousserende vin til velkomst serveret med snack
  • Flot menukort ved alle kuverter
  • Appetizer inden forret
  • Sorbet inden hovedretten
  • Fyldt chokolade til kaffen
  • Snack til baren

Kr. 295,- pr. kuvert​

​Ring på 43 60 18 35

Telefonen er åbent alle ugens dage fra   11.00 - 21.30

Private selskaber efter aftale.

Besøg os på​

Facebook​

På Facebooksiden kan du følge med i, hvad der rører sig på Restaurant Fregatten, og blive opdateret på vores menuer. Her slår vi også jobopslag og andre relevante nyheder op.​

​Vurderet 4,4 / 5 på baggrund af 71 anmeldelser på Facebook

vi får 4,4 ud af 5 på Facebook

Læs hvad nogle af vores kunder synes om deres besøg på Restaurant Fregatten i Hundige Havn.

​✭✭✭✭✭

​5 stjerner for beliggenhed

"5 stjerner for beliggenhed - 5 stjerner for mad og vin - 5=stjerner for lokaler - personalet....de får også 5 stjerner hver​"

- Lars Wiboe via Facebook

​✭✭✭✭✭

​Super mad og betjening

"Holdt min fødselsdags i lørdags super mad og betjening, alle gæster syntes det var en fantastisk dag"

- Lotte Hamann via Facebook

​✭✭✭✭✭

​Jeg giver mine bedste anbefalinger

"Områdets bedste restaurant med fantastisk mad og betjening. Jeg giver mine bedste anbefalinger"

- Mia Riel via Facebook

​Åbningstider:

​Restaurant Fregatten har åbent alle dage, hele året. 

Restaurant og køkken har fra december 2019 til og med marts 2020, åbent fra: 

mandag - torsdag kl. 11.00 - 20.30

fredag & lørdag kl. 11.00 - 21.30

søndag kl. 11.00 - 17.00

mens private selskaber er efter aftale.​

​​BORDBESTILLING:

Telefon: 43 60 18 35

E-mail: restaurant@fregatten.dk

Ønsker du at bestille bord på dagen, skal du ringe til os på telefonen. Ellers er du velkommen til at sende en mail eller benytte vores bordbetillingsformular.

Om os

          Restaurant Fregatten          

CVR:  41051310

DALEX RESTAURATION ApS

7316

1040511

Jyske Bank

Find vej

Hejren 23, Greve Marina

2670 Greve

Find vej med Google Maps

Kontakt​ os

Telefon: 43 60 18 35

E-mail: restaurant@fregatten.dk

Smiley