​Brunch og buffeter

Frokostbuffet

 4 timer (maks )

Velkomst

Der serveres et glas øl, vin eller sodavand fra baren eller en velkomstdrink.

Serveres på bordet

  • Kryddersild med løg og kapers
  • Marineret sild med løg, kapers og karrysalat
  • Lun fiskefilet med citron og hjemmelavet remoulade

Buffet

  • Dagens fiskeanretning med dressing
  • ½ æg med skalrejer og mayonnaise
  • Hjemmelavet hønsesalat med bacon
  • Varm leverpostej med ristede champignon
  • Hjemmelavede frikadeller med surt
  • Æggekage med bacon og purløg
  • Flæskesteg med rødkål
  • Tarteletter med fyld
  • Diverse oste med garniture og kiks

Efter spisningen serveres kaffe og te med én cognac eller likør i de tilstødende lokaler.

Dagens kage med creme fraiche står klar til kaffen.

Velkomst, frokostbuffet, kaffe og avec

Kr. 348,- pr. kuvert

min. 30 personer

20-29 personer 398,-

Avec kan evt. erstattes med snaps som bydes én gang til silden

"Champagnebrunch"

3 timer​

Hold dit arrangement på en hyggelig og uformel måde.

Invitér gæsterne til kl. 10.00,  11.00 eller kl. 12.00 og nyd vores buffet i 2 timer.

Herefter kan der arrangeres kolde drikkevarer efter aftale.

Velkomst

Vi serverer dejlige bobler mens gæsterne bydes velkommen.

Efterfølgende vil de være en del af buffeten til fri afbenyttelse.

  • Røræg med bacon og brunchpølser
  • Stegte kartofler med aïoli
  • Krydrede chickenwings
  • Diverse pålæg med behørigt tilbehør
  • Ferskrøget laks med asparges
  • Pandekager med sirup og nødder
  • Græsk yoghurt med frugt og müsli
  • Leverpostej med champignons
  • Diverse oste med garniture
  • Marmelade og nutella
  • Croissant og wienerbrød
  • Rundstykker, rug- og franskbrød
  • Hyldeblomst, isvand, kakaomælk
  • Æble- og appelsinjuice
  • Kaffe og te

kr. 258,- pr. kuvert

v/ min. 50 personer. 30-50 personer kr. 298,-

Uden mousserende vin

kr. 198,- pr. kuvert

v/ min. 50 personer. 30-50 personer kr. 248,-.

Anden sammensætning kan tilbydes og ønsker imødekommes.

Brunch kan ikke tilbydes senere end 11.00

Royal buffet

  • Ovndampet laks i cremet hvidvins creme
  • Stegt kyllingebryst med råsyltede agurker
  • Langtidsstegt kalvefilet med frisktimian
  • Langtidsstegt oksefilet med rosenpeber
  • Grilltomat og sauté af porre og champignon
  • 2 slags oste m/ druer og peberfrugt
  • Ovnstegte kartofler med timian
  • Flødekartofler
  • Pastasalat og blandet salat m/ 2 slags dressing
  • Friskbagt brød og smør

348,-

min. 30 personer

Luksusbuffet

  • Ovndampet laks m/ cremet hvidvinscreme
  • Roastbeef m/ peberrodscreme
  • Helstegt kalvefilet m/ frisk timian
  • Mørbradbøf m/ champion a la creme
  • Grilltomat og sauté af porre og champignon
  • Ovnstegte kartofler og kartoffelsalat
  • Gorgonzola og brie m/ druer og peberfrugt
  • Pastasalt og blandet salat m/ 2 slags dressing
  • Friskbagt brød og smør

348.-

min. 30 personer​

BUSBUFFET

Er det et busselskab/rejseselskab eller lignende, kan vi i vores restaurant i hverdage mandage - fredage eksl. helligdage arrangere en mindre udgave af vores populære buffet.

Minimum 30 kuverter.

Chaufføren noteres ikke.

Denne består af;:

  • Kryddersild med løg og kapers
  • Marineret sild med løg, kapers og karrysalat
  • Lun fiskefilet med citron og hjemmelavet remoulade
  • Dagens fiskeanretning
  • ½ æg og mayonnaise
  • Hjemmelavet hønsesalat med bacon
  • Varm leverpostej med ristede champignon
  • Ribbensteg med rødkål
  • Tarteletter med fyld
  • Diverse oste  og kiks
  • Kaffe og småkager
  • Inkl. en lille genstand - fadøl, vin eller sodavand som afhentes ved baren
  • 198,00 pr. kuvert

Ekstra pr. kuvert

  • Sauce 15,-
  • Ekstra kartoffel 25,-
  • Kage med frugt 35,-

​Ring på 43 60 18 35

Telefonen er åbent alle ugens dage fra   11.00 - 21,30

Private selskaber efter aftale.

Besøg os på​

Facebook​

På Facebooksiden kan du følge med i, hvad der rører sig på Restaurant Fregatten, og blive opdateret på vores menuer. Her slår vi også jobopslag og andre relevante nyheder op.​

​Vurderet 4,5 / 5 på baggrund af 109 anmeldelser på Facebook

Restaurant Fregatten ApS
Havneøen Hejren, Hundige Havn

/ Hejren 24
2670 Greve
CVR: 72436628

​Åbningstider:

​Restaurant Fregatten har åbent alle dage, hele året. 

Restaurant og køkken har åbent fra: kl. 11.00 - 21.30, mens private selskaber er efter aftale.

​​BORDBESTILLING:

Telefon: 43 60 18 35

E-mail: restaurant@fregatten.dk

Ønsker du at bestille bord på dagen, skal du ringe til os på telefonen. Ellers er du velkommen til at sende en mail eller benytte vores bordbetillingsformular.

Om os

          Restaurant Fregatten          V/Steen Jakobsen-Hansen

CVR: 39380358

Find restauranten

Havneøen Hejren, Hundige Havn

2670 Greve

Find vej med Google Maps

Kontakt​ os

Telefon: 43 60 18 35

E-mail: restaurant@fregatten.dk

Smiley