Selskabslokaler i de perfekte rammer

Hvad enten det drejer sig om bryllup, barnedåb, fødselsdag eller anden mærkedag, er Restaurant Fregatten altid den ideelle ramme for arrangementet. Hos os er personalet altid professionel med sans for en behagelig betjening. Når I booker selskabslokaler hos os er det jer og jeres gæster der er i centrum. Også når det gælder firmaets arrangementer, kan vi tilbyde faciliteter, selskabslokaler og arrangementer der passer jeres ønsker.

Vores smukke selskabslokaler ligger et stenkast væk fra Hundige Havn i Greve nær Karlslunde.

​Alt i forbindelse med dit selskab

Hvis du vælger at afholde dit selskab hos os, så sørger vi for, at alt er klaret til punkt og prikke. Vi sørger for alt lige fra mad til borddækning og blomster, og så stiller vi selvfølgelig op med dygtigt personale, som både klarer serveringen og oprydningen bagefter, således der ikke er noget at bekymre sig om. Vores største ønske er at give vores gæster en rigtig god oplevelse, når de vælger at afholde deres fest i vores selskabslokaler.

Smukke lokaler til alle formål

Her på hjemmesiden finder du nogle af vores faste løsninger som dækker de fleste typer arrangementer, men da mange har nogle individuelle ønsker eller behov tilpasser vi gerne arrangementet efter aftale.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Større selskaber
  • Mindre selskaber
  • Bryllupsfester
  • Mødefaciliteter
  • Catering
  • Og meget mere


​Der findes ligeledes en række billeder fra vore forskellige selskabslokaler men vi foreslår, at I ringer og bestiller tid for besigtigelse af vore selskabslokaler da det ofte giver en bedre oplevelse. I visse perioder kan der være rift om selskabslokaler og vi anbefaler at I reserverer selskabslokale til jeres arrangement i god tid.

Kapacitet op til 70 gæster i vores selskabslokaler

Vi modtager selskaber fra 10-70 gæster. Selskaber over 30 personer kan modtages i vores selskabslokaler på 1. sal med dejlig udsigt over Køge Bugt. Her forefindes garderobe, bar og rygerum.

Hvis selskabslokalet på 1. sal skulle være reserveret eller drejer det sig om et mindre arrangement med under 25 personer kan vi tilbyde afdelinger i passende størrelser i restauranten. Når du bestiller selskab på Restaurant Fregatten er alt inklusive i henhold til det aftalte. Dette er jeres sikkerhed for, at der ikke kommer nogle overraskelser.

Hør nærmere på telefon 43 60 18 35 eller send os en e-mail på restaurant@fregatten.dk.​

​Ring på 43 60 18 35

Telefonen er åbent alle ugens dage fra   11.00 - 21,30

Private selskaber efter aftale.

Besøg os på​

Facebook​

På Facebooksiden kan du følge med i, hvad der rører sig på Restaurant Fregatten, og blive opdateret på vores menuer. Her slår vi også jobopslag og andre relevante nyheder op.​

​Vurderet 4,5 / 5 på baggrund af 109 anmeldelser på Facebook

Restaurant Fregatten ApS
Havneøen Hejren, Hundige Havn

/ Hejren 24
2670 Greve
CVR: 72436628

​Åbningstider:

​Restaurant Fregatten har åbent alle dage, hele året. 

Restaurant og køkken har fra december 2019 til og med marts 2020, åbent fra: 

mandag - torsdag kl. 11.00 - 20.30

fredag & lørdag kl. 11.00 - 21.30

søndag kl. 11.00 - 17.00

mens private selskaber er efter aftale.​

​​BORDBESTILLING:

Telefon: 43 60 18 35

E-mail: restaurant@fregatten.dk

Ønsker du at bestille bord på dagen, skal du ringe til os på telefonen. Ellers er du velkommen til at sende en mail eller benytte vores bordbetillingsformular.

Om os

          Restaurant Fregatten          V/Steen Jakobsen-Hansen

CVR: 39380358

Find restauranten

Hejren 23, Greve Marina

2670 Greve

Find vej med Google Maps

Kontakt​ os

Telefon: 43 60 18 35

E-mail: restaurant@fregatten.dk

Smiley